logo quality color
quality training formations nl2

Adobe

De Adobe Suite, ook wel Adobe Creative Suite genoemd, omvat tientallen toepassingen waaronder Photoshop, Illustrator, InDesign en Adobe Acrobat. Met deze software maakt u hoogwaardige content op het vlak van video, drukwerk en digitale media. Tijdens de Adobe Suite-opleiding leert u werken met al deze tools, die vooral erg populair zijn bij:

 • grafici;
 • webdesigners;
 • en professionals uit de marketing-, reclame– en communicatiesector.

 

Ontdek onze opleidingenagendaContact

Volg een Adobe Suite-opleiding

De Adobe Suite omvat een vijftigtal softwareoplossingen. Omdat u ze waarschijnlijk niet allemaal zult gebruiken, stellen we u de essentiële toepassingen in detail voor en sommen we vervolgens de andere functies op. Tijdens de Adobe Suite-opleiding van Quality Training krijgt u de kans om enkel die softwarepakketten te kiezen waarmee u wilt leren werken.

 

Logos des applications de la suite Adobe

 

Adobe Photoshop

Photoshop is waarschijnlijk het bekendste product uit de Adobe Suite. Deze krachtige retouche- en bewerkingssoftware wordt gebruikt voor het volgende:

 • foto’s retoucheren;
 • grafische elementen ontwerpen (samenstelling van rasterafbeeldingen, vectorafbeeldingen enz.);
 • afbeeldingen bewerken;
 • 3D-modellen maken;
 • maquettes en prototypen maken.

> Laat je trainen in Photoshop

Adobe Illustrator

Adobe Illustrator is software waarmee u vectorafbeeldingen maakt. Het pakket omvat krachtige tekentools om allerlei grafische elementen te maken, zoals posters, logo’s en pictogrammen. Deze vectorafbeeldingen zijn niet afhankelijk van hun resolutie, d.w.z. dat hun kwaliteit niet achteruitgaat wanneer hun grootte wordt veranderd.

Dankzij dit voordeel is dit een van de meest gebruikte tools voor professionals. Tijdens de Adobe Illustrator-opleiding van Quality Training krijgt u de software volledig onder de knie, van het maken van eenvoudige afbeeldingen tot het produceren van complexe illustraties.

Adobe Premiere Pro

Adobe Premiere Pro is zeer complete videobewerkingssoftware. Het pakket wordt niet alleen overal in de mediasector gebruikt, maar ook door marketing- en designprofessionals. Tijdens de Adobe Premiere Pro-opleiding van Quality Training leert u het volgende:

 • videocontent op een methodische en vloeiende manier bewerken;
 • video’s importeren en exporteren;
 • beeld en geluid mixen en kalibreren;
 • titels, ondertiteling en visuele effecten beheren.

> Se former à Illustrator

Adobe Animate

Adobe Animate is software voor computeranimatie en het maken van multimedia. Hiermee maakt u onder andere video’s en vectorillustraties. Tijdens de Adobe Animate-opleiding van Quality Training leert u ook hoe u interactieve HTML5-animaties voor websites maakt, zonder zelfs maar één regel code te moeten typen.

> Se former à Animate

Adobe Lightroom

Adobe Lightroom is fotobewerkingssoftware met tal van functies voor het organiseren, opslaan, delen en bewerken van foto’s. Tijdens de Adobe Lightroom-opleiding leert u het volgende:

 • HDR-afbeeldingen en diavoorstellingen maken;
 • werken met bewerkingsplug-ins (filter, penseel, corrector enz.);
 • afbeeldingen in een batch verwerken;
 • een foto in een paar klikken analyseren en corrigeren;
 • uw collecties organiseren en ze terugvinden op al uw toestellen.

 

Adobe Acrobat

Adobe Acrobat is een krachtig programma om PDF-bestanden te maken en te bewerken. Tijdens de Adobe Acrobat-opleiding maakt u kennis met alle mogelijkheden:

 • annotaties en opmerkingen plaatsen in PDF-bestanden;
 • formulieren en andere interactieve PDF-bestanden maken;
 • deelrechten beheren en uw bestanden beveiligen.

Andere software in de Adobe Suite

Avec Quality Training, vous pourrez aussi vous former à :

 • Adobe After Effects voor het realiseren van visuele effecten;
 • Adobe Animate, een multimediaprogramma;
 • Adobe Story om scripts en scenario’s te ontwikkelen;
 • Adobe Captivate om lesinhoud te creëren;
 • Adobe InDesign, DTP-software;
 • Adobe Dreamweaver en Adobe Edge, tools voor het ontwikkelen en bewerken van websites;
 • Adobe Fireworks om afbeeldingen voor het web te maken.

Deze lijst is niet volledig. Staat uw software er niet bij? Neem dan contact met ons op. Na een grondige analyse van uw behoeften zullen we u een Adobe Suite-opleiding op maat aanbieden.

Logos des applications Adobe

Waarom zou u een Adobe Suite-opleiding moeten volgen?

Tijdens een Adobe Suite-opleiding leert u niet met één programma te werken, maar met alle tools voor het maken en bewerken van visuele media. U kunt deze oplossingen met elkaar combineren en zo een werkomgeving creëren die perfect is aangepast aan uw activiteiten.

Zo kan een professionele fotograaf bijvoorbeeld alle functies van Photoshop en Lightroom met elkaar combineren om zijn activiteiten te organiseren, optimaliseren en delen. Marketing- en reclameteams kunnen dan weer al hun professionele content ontwerpen met Indesign, Animate en Adobe Premiere Pro.

Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om één module te volgen. Als u of een van uw medewerkers de DreamWeaver-opleiding volgt, kunt u gemakkelijk de website van uw bedrijf ontwikkelen, beheren en publiceren. De Adobe Acrobat-opleiding vereenvoudigt de organisatie en verhoogt de productiviteit van een afdeling, doordat teams snel informatie kunnen delen, annoteren en wijzigen.

Ten slotte kunt u dankzij de Adobe Suite-opleiding krachtige, voortdurend geüpdatete software gebruiken om nieuwe functies te benutten en kunt u zich aanpassen aan continue veranderingen op het vlak van communicatiemiddelen en in de arbeidswereld. De Adobe Suite-opleiding van Quality Training bie

dt u eveneens de mogelijkheid om Adobe Creative Cloud (CC), de cloudversie van deze software, te benutten en te configureren. Met Adobe Creative Cloud kunt u het volgende:profiteren van de interoperabiliteit van de applicaties in de suite (dankzij de cloud zijn de te bewerken bestanden onmiddellijk beschikbaar in de verschillende tools);

 • meteen over nieuwe softwareversies beschikken;
 • uw suite gebruiken vanaf elk toestel en elke locatie.

 

Ontdek onze opleidingenagendaContact

 

De Adobe-opleidingen van Quality Training

De inhoud van de Adobe-opleidingen van Quality Training is dus volledig flexibel en aanpasbaar, waardoor de cursussen precies aansluiten op uw behoeften, uw activiteit en uw organisatie.

Diezelfde flexibiliteit vindt u ook terug in onze lesmethoden. Afhankelijk van uw mogelijkheden en beschikbaarheid kunt u kiezen voor een Adobe Suite-opleiding bij u op locatie. In dat geval krijgt u ook hulp bij het installeren en configureren van de software en om meerdere werknemers op te leiden tijdens workshops in uw bedrijf. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de opleiding te volgen in onze perfect uitgeruste leerlokalen in Brussel.

Voor nog meer flexibiliteit biedt Quality Training ten slotte ook Adobe Suite-opleidingen op afstand aan, in de vorm van interactieve webinars en virtuele lessen.

Welke formule u ook kiest, u kunt altijd rekenen op de vaardigheden en de onderwijskwaliteiten van ons team van meertalige docenten en experts op het vlak van IT, kantoormachines en professionele sociale netwerken.

Quality Training staat bekend om zijn opleidingen van hoogwaardige kwaliteit en is QFor-gecertificeerd.

Voorkennis

Basiskennis van computers.

Volgende opleidingen

Deze B2B-opleiding gaat binnenkort intra-company van start maar uiteraard organiseren wij deze opleiding graag in uw bedrijfsruimten, volledig afgestemd op uw bedrijf!

Neem contact met ons op via onze websitee-mail of telefonisch via +32 476 62 99 11 voor meer informatie.

Uw behoeften worden gratis geanalyseerd!

quality training formations nl2

Aankomende opleidingen

Deze opleidingen zijn binnenkort beschikbaar op inter-company basis, maar we organiseren ze ook graag bij u op locatie, aangepast aan de behoeften van uw bedrijf!

Neem contact met ons op via onze website, per e-mail of per telefoon +32 476 62 99 11 als je meer informatie wilt.

De analyse van je behoeften is gratis!

U bent misschien ook geïnteresseerd in

Wilt u uw teams trainen? 

Onze opleidingen zijn beschikbaar in België: in Brussel, Wallonië of Vlaanderen, maar ook in Frankrijk.
Formation Word Belgique

Neem contact op met Quality Training