logo quality color

Onze Adobe Photoshop opleidingen

ordinateur photoshop

 

Ontwikkel uw creatieve geest en creëer een veelheid aan diverse en gevarieerde inhoud met Photoshop. Wees origineel en laat je creativiteit spreken met deze beeldbewerkingssoftware. Met deze wereldberoemde software kunt u prachtige beelden maken en de kwaliteit van uw foto’s verbeteren.

Photoshop: de fotobewerkingsprofessional

Als specialist in het bewerken en retoucheren van foto’s wordt Photoshop op verschillende gebieden gebruikt. Web-, communicatie- of zakelijke influencers, wat uw werkterrein ook is, we worden allemaal minstens één keer in onze carrière geconfronteerd met het creëren van visuals. Poster, folder, presentatie, het belangrijkste doel van deze media is om een ​​belangrijke boodschap over te brengen en de aandacht van de lezers te trekken.

Photoshop wordt veel gebruikt voor deze visuele creaties en heeft een groot aantal functies waarmee u kwaliteitsontwerpen kunt maken. Photoshop is beschikbaar op Android, iOS en Windows Phone en wordt erkend als een van de beste digitale fotoverwerkingssoftware.

Wijzig de kleuren van een afbeelding, voeg vormen toe, verklein en roteer de afbeelding of vervorm deze, met Photoshop bent u volledig vrij om uw foto aan te passen. Retoucheer-, verwerkings- en tekensoftware, het werd gemaakt in 1990 en bracht een revolutie teweeg in de wereld van fotografie.

Word een expert met Photoshop-training van Quality Training

Wat uw activiteitssector of uw opleidingsniveau ook is, Quality Training biedt Photoshop-opleidingen waarmee u een echte expert kunt worden. Van logo’s en iconen tot posters en banners, laat uw creativiteit de vrije loop en toon originaliteit met Photoshop.

Maak indrukwekkende beelden met Photoshop

Leer dankzij Quality Training hoe u professionele visuals maakt die de aandacht trekken van uw klanten en medewerkers. Je markeert de geesten met originele creaties die de interesse van de toeschouwers zullen wekken. Met Photoshop heeft u ook de mogelijkheid om de kwaliteit van uw foto’s te verbeteren door hun afmetingen en hun beeldresolutie te wijzigen.

Deze Photoshop training is voor alle profielen en alle niveaus. Leer de basisprincipes van Photoshop onder de knie te krijgen en verbaas uw managers, partners en klanten door kwaliteitscontent te creëren. Slecht beheerst, kan Photoshop een zeer negatieve invloed hebben op de bekendheid van uw bedrijf. De relevantie en kwaliteit van content zijn een weerspiegeling van uw organisatie en uw bedrijf, dus het is noodzakelijk om hier tijd aan te besteden.

Je maakt kennis met de verschillende technische begrippen van fotobewerking zoals de verdeling van primaire kleuren, het gebruik van een laag en overvloeimaskers.

Met deze training word je echte photoshop-experts en weet je jouw kennis goed in te zetten!

Bouw uw bekendheid online op

Photoshop is ook een interessant hulpmiddel om voor uw aanwezigheid op de netwerken te zorgen. Sociale netwerken zijn interessante media om je zichtbaarheidsstrategie te ontwikkelen. Creatie van video’s, 3D-animaties, met behulp van Photoshop kunt u uw inhoud diversifiëren en de aandacht van potentiële klanten trekken.

Door Photoshop onder de knie te krijgen, bespaart u veel tijd omdat uw medewerkers weten hoe ze elke functie moeten gebruiken. U kunt ook repetitieve taken automatiseren om u te concentreren op belangrijkere missies.

homme powerpoint

Quality Training : opleidingsexpert

Sinds 2008 biedt Quality Training kwaliteitstrainingen om u te helpen uw bedrijf te laten groeien en de efficiëntie van uw medewerkers te verbeteren. Bied uw medewerkers de nodige tools en kennis zodat ze in optimale omstandigheden kunnen werken en dus productiever kunnen zijn.

Om u te helpen uw doelen te bereiken, bieden we trainingen aan over verschillende kantoortools. Word, Excel, Powerpoint, Teams, we analyseren uw behoeften om u een training te geven waarmee u efficiënter kunt werken.

Om geen impact te hebben op uw organisatie, zijn onze trainingen op afstand beschikbaar en toegankelijk vanaf een telefoon, tablet of computer. Gemakkelijk toegankelijk en zeer visueel, ze zijn ontworpen om het u gemakkelijker te maken om kantoorhulpmiddelen te leren. Daarnaast hebben we besloten om trainingsgroepen van maximaal 10 personen op te richten om u kwalitatief goed onderwijs te kunnen bieden. We zorgen ervoor dat onze training effectief is. Hiervoor stellen we ons tijdens de training beschikbaar en tot uw beschikking.

Quality Training werkt samen met de grootste sectorfondsen: Cefora, Alimento, Fopas, Co-Valent, enz.

Praktische info

Vertrouw op Quality Training en geef uw medewerkers de beheersing van hoogwaardige tools en grafische software. Wilt u meer informatie over onze verschillende in-company trainingen, neem dan gerust contact met ons op.

Mail : marie@qualitytraining.be

Telefoon : +32 (0) 2 331 46 66 OU +32 (0) 476 62 99 11

Adres : rue du Coq, 51 1180 Bruxelles

Aankomende opleidingen

Deze opleidingen zijn binnenkort beschikbaar op inter-company basis, maar we organiseren ze ook graag bij u op locatie, aangepast aan de behoeften van uw bedrijf!

Neem contact met ons op via onze website, per e-mail of per telefoon +32 476 62 99 11 als je meer informatie wilt.

De analyse van je behoeften is gratis!

U bent misschien ook geïnteresseerd in

Wilt u uw teams trainen? 

Onze opleidingen zijn beschikbaar in België: in Brussel, Wallonië of Vlaanderen, maar ook in Frankrijk.
Formation Word Belgique

Neem contact op met Quality Training