logo quality color
quality training formations nl13

Word opleiding

In de Word-opleidingen komen alle functies van deze onmisbare tool aan bod. Niet alleen de basis van Word, de opmaak en het beheer van lange documenten, maar ook afdrukken samenvoegen, formulieren, revisies etc.

De door ons aangeboden Word-opleidingen kunnen in uw bedrijfsruimten worden georganiseerd. U kunt zich echter ook inschrijven voor een van de intra-company sessies.
 

Ontdek onze opleidingenagendaContact

 

De Word-opleiding van Quality Training: een cursus die door professionals wordt gegeven

We analyseren al meer dan tien jaar het functioneren van bedrijven en kunnen u dan ook concrete oplossingen bieden met tools zodat u betere resultaten kunt halen. Onze organisatie is erkend door het Waalse Gewest en QFor-gecertificeerd.

Onze professionals zijn experts op het gebied van bureauticatools en zijn opgeleid in lesgeven zodat ze hun kennis doeltreffend kunnen overdragen.

Bij Quality Training stellen wij alles in het werk om u te helpen bij het onder de knie krijgen van digitale tools. Onze Word-opleidingen volgen de geavanceerde technologieën van Microsoft. Onze opleiders worden daarnaast regelmatig bijgeschoold in lesgeven en software-updates.
 

Ontdek onze opleidingenagendaContact

 

Een kwaliteitsopleiding in kleine groep

De tevredenheid van de deelnemers en de kwaliteit van onze opleidingen staan voor ons voorop. Voor een snel en efficiënt leerproces, hebben wij ervoor gekozen om de opleidingen in kleine groepen te laten plaatsvinden. Zo besteden wij alle tijd die nodig is aan de opleiding van uw medewerkers en staan wij altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Bovenal zorgen wij voor een persoonlijke follow-up van elke deelnemer, zodat zij dezelfde dag al kunnen profiteren van een aanzienlijke vooruitgang in hun vaardigheden.

Onze principes zijn dan ook de volgende:

 • De deelnemers op een persoonlijke manier begeleiden;
 • Samen met hen de beoogde doelen van de opleiding bereiken;
 • Een gastvrije en proactieve werkomgeving bieden.

Waarom een Word-opleiding volgen?

Als uw teams weten hoe ze Word dagelijks kunnen gebruiken, kunnen ze hun tekstuele presentaties beter voor het voetlicht brengen. Dit vergroot hun geloofwaardigheid en maakt hun schrijven relevanter.

Excel, Powerpoint, Word, deze bureauticasoftware wordt op grote schaal binnen bedrijven gebruikt en bij het beheer van gegevens. En elk jaar wordt deze verder ontwikkeld. Op zakelijk gebied is Word een van de meest gebruikte tools. Schrijven, tabellen maken, ontwerpen, opmaak, het zijn de verschillende aangeboden functies die Word zo succesvol maken.

Deze tekstverwerkingssoftware is constant in ontwikkeling en maakt al sinds 1983 deel uit van het Microsoft Office-pakket. Tot de belangrijkste gebieden van expertise van deze tool behoren:

 • het schrijven van teksten,
 • het maken van tabellen,
 • de opmaak en het invoegen van afbeeldingen.

Dankzij de visuele en gebruiksvriendelijke interface kunnen beginners snel en gemakkelijk met de tool overweg. Deze software is zeer populair bij bedrijven en stelt ze ook in staat te voldoen aan de erkende normen voor het opstellen van officiële documenten.
 

Ontdek onze opleidingenagendaContact

 

Wat houdt de Word-opleiding in?

In de Word-opleiding van Quality Training komen alle functies van deze tool aan bod. Wij garanderen u dat u alles leert wat er te leren valt over deze bureauticasoftware en dat u een Word-expert wordt met Quality Training!

Wij passen ons aan uw behoeften aan

De basis van Word, opmaak, beheer van lange documenten, afdrukken samenvoegen, formulieren maken, revisies en correcties, de software van Word is net zo geschikt voor zakelijk gebruik als voor privégebruik. Onze Word-opleidingen kunnen in uw bedrijfsruimten worden georganiseerd of op afstand, afhankelijk van uw beschikbaarheid. Voor een opleiding op maat komen we graag naar uw bedrijf toe of regelen we een meeting via Zoom of Teams. Op deze manier kunnen we uw werkwijze analyseren en u concrete voorbeelden laten zien van het gebruik van deze software.

Een Word-opleiding voor iedereen: van beginner tot gevorderde

Of u nu een beginner bent of gevorderde, deze opleidingen zijn op maat gemaakt en geschikt voor elk niveau. Wij houden rekening met de moeilijkheden, de sector waarin u actief bent en de functie van elke deelnemer en passen onze lesmethode aan deze criteria aan. Onze trainers zijn experts in lesgeven en kunnen zich prima in de werknemer verplaatsen en hem zo helpen zich aanzienlijk te verbeteren.

Tijdens onze lessen leren de deelnemers om:

 • Hun teksten op te maken;
 • Bepaalde ideeën uit te werken;
 • Hun presentatie tekstueel gezien te optimaliseren;
 • De lezer enthousiast te maken om hun documenten te lezen;
 • Kostbare tijd te winnen dankzij de eenvoudige technieken van Word.

 

Ontdek onze opleidingenagendaContact

 

Waarom Quality Training kiezen voor een Word-opleiding?

Wij begeleiden u op een persoonlijke en complete manier, ongeacht de opleiding, de sector waarin u actief bent of het niveau van de deelnemers. We stellen u alle pedagogische middelen beschikbaar om de doelen van de opleiding te halen. Voor het volgen van onze opleidingen zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt zelf de plaats van opleiding kiezen aan de hand van uw voorkeuren.

Of het nu bij u op locatie is of in onze leslokalen, we zorgen altijd voor een aangename en prettige leeromgeving om zo doeltreffend mogelijk te werken. Deze opleiding kan ook virtueel gedaan worden, op afstand. Geen tijd of de mogelijkheid om u te verplaatsen? Deze opleiding is ook beschikbaar als e-learning. U vindt er video’s met uitleg en praktische gidsen om u te helpen de Word-software onder de knie te krijgen.

Als uw teams weten hoe ze Word dagelijks kunnen gebruiken, kunnen ze hun tekstuele presentaties beter opmaken en ze met één klik delen met hun collega’s. Dit vergroot hun geloofwaardigheid en maakt hun schrijven en woorden relevanter. Uw teams zullen tijd winnen in hun dagelijkse werk en zo hun dag rendabeler maken. Deze Word-opleiding reikt effectieve tips en technieken aan die ze kunnen toepassen bij belangrijke projecten.

Quality Training: een expert in bureautica-opleidingen

Alle opleidingen van Quality Training zijn door Qfor gecertificeerd. Het Qfor-certificaat bestaat al meer dan twintig jaar en staat garant voor kwaliteit en het beste op het gebied van opleiding. Quality Training werkt samen met de grootste sectorfondsen: Cefora, Alimento, Fopas, Co-Valent enz.

Dankzij onze kennis en expertise kunnen wij u kwaliteitsopleidingen bieden. Daarom kunt u erop vertrouwen dat onze experts uw teams op een professionele manier begeleiden.

Deze opleidingen vindt u mogelijk ook interessant

Elk jaar analyseren wij de behoeften van bedrijven om bedrijfsopleidingen te bieden die de productiviteit van uw werknemers verhogen dankzij de geavanceerde technologieën van de bureauticatools.

Om efficiënt gebruikt te worden, dienen al deze bureauticatools perfect beheerst te worden. Met Quality Training garanderen wij u persoonlijke begeleiding en een kwaliteitsopleiding.

Waag de sprong en word een Word-expert met Quality Training!

quality training formations nl13

Aankomende opleidingen

Deze opleidingen zijn binnenkort beschikbaar op inter-company basis, maar we organiseren ze ook graag bij u op locatie, aangepast aan de behoeften van uw bedrijf!

Neem contact met ons op via onze website, per e-mail of per telefoon +32 476 62 99 11 als je meer informatie wilt.

De analyse van je behoeften is gratis!

U bent misschien ook geïnteresseerd in

Wilt u uw teams trainen? 

Onze opleidingen zijn beschikbaar in België: in Brussel, Wallonië of Vlaanderen, maar ook in Frankrijk.
Formation Word Belgique

Neem contact op met Quality Training