logo quality color

Onze LinkedIn voor bedrijf trainingen

Formation LinkedIn

Wilt u uw beste profiel online presenteren, het netwerk van uw bedrijf uitbreiden of uw zakelijke activiteiten ontwikkelen met behulp van LinkedIn?

De inhoud van deze sociale media training is afgestemd op uw ervaringsniveau en behoeften. Deze training kan ook op maat worden georganiseerd bij u op locatie of in een van onze leslokalen voor uw teams! Wij komen naar uw bedrijf om u gepersonaliseerde trainingen aan te bieden!

 

Onze LinkedIn training in het kort

Quality Training is een organisatie die al 10 jaar verschillende cursussen over computer software aanbiedt. Onze LinkedIn trainingen worden gegeven door professionals die u gedurende het hele leerproces begeleiden. Daarom bieden wij u gepersonaliseerde cursussen die zijn afgestemd op uw doelen.

 

Hoe verloopt de LinkedIn training?

We beginnen met het vormen van werkgroepen om uw teams beter te begeleiden. De training is daarom comfortabeler voor uw medewerkers en teams. U kunt op elk moment vragen stellen en ook luisteren naar vragen van anderen dankzij onze proactieve trainingsmethode.

Het belang van het volgen van een LinkedIn training

Het maken en goed beheren van uw LinkedIn profiel zal u helpen om:

 • De geloofwaardigheid van uw bedrijf te vergroten;
 • Uw medewerkers op een professionele manier in de schijnwerpers te zetten;
 • Online professionele partners te vinden;
 • Het imago en de branding van uw bedrijf op internet te verbeteren.

Het profiel van uw bedrijf en medewerkers op LinkedIn is zeer belangrijk. Het draagt een professioneel en positief imago van uw bedrijf en diensten uit. Het vertegenwoordigt ook een belangrijk communicatiekanaal, aangezien LinkedIn steeds vaker wordt geraadpleegd door professionals.

Voor freelancers, dienstverleners en recruiters zal de LinkedIn training u helpen om:

 • Kandidaten en prospects te targeten die geïnteresseerd zijn in uw activiteiten;
 • Te identificeren en verbinding te maken met interessante professionals voor uw netwerk;
 • Te communiceren over uw zoekopdrachten, diensten en voordelen;
 • Uw expertise te delen en te vergroten via groepen en discussies.

 

Waarom samenwerken met Quality Training?

Ten eerste bieden we al tien jaar trainingsprogramma’s aan en hebben we het vertrouwen van vele bedrijven.

Verder stellen onze cursussen u in staat om uzelf gemakkelijker te profileren en een uitstekend beeld van uw bedrijf neer te zetten. Bovendien helpen ze u om de nieuwste technologieën beter te begrijpen via de dynamiek van sociale media.

Ten slotte zijn de trainingen van Quality Training gecertificeerd, goedgekeurd en gesubsidieerd door respectievelijk QFor, het Waals Gewest en Alimento. Dit is een blijk van vertrouwen van de overheid in de kwaliteit van ons opleidingspedagogie.

De LinkedIn training van Quality Training is volledig aanpasbaar om aan alle profielen en behoeften te voldoen. We houden ook rekening met de organisatorische beperkingen van bedrijven. Daarom bieden wij:

 • Een LinkedIn training online in de vorm van interactieve webinars: u kunt de cursussen op uw eigen tempo volgen en al uw vragen stellen. Het enige vereiste is een basiskennis van het functioneren van internet en webbrowsers;
 • Een in-house LinkedIn workshop: onze trainers komen rechtstreeks naar uw locatie. Het onderwijs is afgestemd op zowel kleine bedrijven als grote ondernemingen. Voor grotere teams vormen we werkgroepen om optimale leeromstandigheden te waarborgen;
 • Een afstand LinkedIn training in de vorm van virtuele klaslokalen: u volgt het pedagogische programma precies zoals in een klassikale omgeving. U kunt live met de trainer communiceren en luisteren naar de vragen van andere deelnemers;
 • Een inter-company training in onze leslokalen in Brussel of op afstand. Er worden regelmatig sessies gepland. Hier ontmoet u onze gekwalificeerde trainers en beschikt u over alle benodigde apparatuur om LinkedIn onder de beste omstandigheden te gebruiken.

 

Praktische informatie

Heeft u vragen over onze LinkedIn trainingen? Of wilt u uw bedrijf inschrijven? Neem contact met ons op zoals u dat wenst, ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden:

Mail : marie@qualitytraining.be

Telefoon : +32 (0) 2 331 46 66 OF +32 (0) 476 62 99 11

Adres : rue du Coq, 51
1180 Bruxelles

Aankomende opleidingen

Deze opleidingen zijn binnenkort beschikbaar op inter-company basis, maar we organiseren ze ook graag bij u op locatie, aangepast aan de behoeften van uw bedrijf!

Neem contact met ons op via onze website, per e-mail of per telefoon +32 476 62 99 11 als je meer informatie wilt.

De analyse van je behoeften is gratis!

U bent misschien ook geïnteresseerd in

Wilt u uw teams trainen? 

Onze opleidingen zijn beschikbaar in België: in Brussel, Wallonië of Vlaanderen, maar ook in Frankrijk.
Formation Word Belgique

Neem contact op met Quality Training