logo quality color

Onze Facebook opleidingen

U zal leren hoe je professionele Facebook-pagina’s kunt creëren en beheren, aantrekkelijke en overtuigende visuals kunt publiceren die tot actie leiden.

Een praktische onderdompeling om essentiële vaardigheden en trucs te verwerven voor het ontwikkelen van uw eigen online community.

Facebook is waarschijnlijk het meest populaire sociale netwerk. Het wordt echter vaak onderschat op professioneel niveau. Toch is Facebook niet alleen een onmisbare site om met vrienden en familie te communiceren, het is ook een krachtig platform voor professioneel netwerken. Met meer dan 900 miljoen gebruikers is het zelfs een ideale plek voor B2C- en B2B-marketing. Het is echter noodzakelijk om goed te begrijpen hoe Facebook werkt voordat je het voor je bedrijf gebruikt. Quality Training biedt een Facebook-training om je te helpen een professionele uitstraling en zichtbaarheid op dit sociale netwerk te ontwikkelen.

 

Ontdek hoe u uw Facebook-pagina’s professioneel kunt beheren

Facebook is vrij intuïtief voor het uitwisselen van berichten en foto’s met vrienden, maar het professioneel gebruiken ervan is complexer. Met de Facebook-training van Quality Training beheer u uw pagina’s professioneel dankzij je beheersing van alle functionaliteiten van dit sociale netwerk.

 

Creëer een professionele “Over” sectie

Als mensen geïnteresseerd zijn in uw bedrijf, is de kans groot dat ze rechtstreeks naar het gedeelte “Over” gaan. Om een professionele Facebook-pagina te maken, is het dus cruciaal dat dit gedeelte alle benodigde informatie over uw bedrijf en diensten bevat. Door u te trainen op Facebook leer u hoe uw deze categorie goed invult, zodat deze informatief en aantrekkelijk is.

Leer de statistieken van uw Facebook-pagina te gebruiken

De statistieken geven u de mogelijkheid om het gedrag van mensen op uw pagina te begrijpen. U kunt de inhoud identificeren die hen interesseert, uw doelgroep beter targeten en uw communicatiestrategie aanpassen. Door te leren Facebook te gebruiken met Quality Training, kunt u het volgende analyseren:

 • Acties op de pagina (klikken op contactgegevens en oproepen tot actie);
 • Aantal weergaven en previews (van uw pagina en publicaties);
 • Ontwikkeling van “Vind ik leuk”-vermeldingen en hun oorsprong (advertenties of organisch verkeer);
 • Populariteit van uw verhalen (stories);
 • Interactie van gebruikers met uw publicaties (delen, reacties, enz.);
 • Aanpassingen in het aantal abonnees en aanbevelingen.

 

Stelt een aangepaste URL in

De URL of het webadres van uw professionele pagina lijkt misschien een klein detail, maar het heeft een grote impact op uw imago. Het helpt uw klanten en partners om uw bedrijf of merk sneller te identificeren en vinden. Door u te trainen op Facebook leert u hoe u een URL kunt instellen die de naam van uw pagina bevat in plaats van een willekeurige reeks tekens. Deze aangepaste URL zal ook als uw Facebook-e-mailadres dienen.

 

Creëer een aantrekkelijke en boeiende Facebook-pagina met Quality Training

Nadat u heeft geleerd hoe u Facebook kunt gebruiken om uw professionele pagina te beheren, zal de training van Quality Training u helpen om deze goed in te stellen en relevante publicaties te creëren. Het gebruik van Facebook voor uw bedrijf zal u helpen een sterke reputatie op te bouwen en een aantrekkelijk imago voor gebruikers te ontwikkelen.

Kies een relevante categorie en naam voor uw pagina

De naam van uw pagina moet zorgvuldig en weloverwogen worden gekozen. Het moet zowel representatief, onderscheidend als geoptimaliseerd voor zoekmachines zijn. Op dezelfde manier is het selecteren van de categorie die overeenkomt met uw bedrijf of diensten essentieel. Dit stelt gebruikers (potentiële klanten en partners) in staat om je sneller te vinden als ze mogelijk al geïnteresseerd zijn in uw diensten. Het is ook een teken van geloofwaardigheid en expertise in de ogen van gebruikers.

Stelt uw professionele Facebook-pagina in

Wanneer u ervoor kiest om Facebook voor uw bedrijf te gebruiken, is het belangrijk om uw pagina zorgvuldig in te stellen om uw online reputatie te beheersen. Dit maakt het mogelijk om te bepalen:

 • wie uw pagina kan zien en uw publicaties kan bekijken;
 • wie gemachtigd is om wijzigingen aan te brengen (met of zonder voorafgaande moderatie);
 • wie suggesties kan doen, beoordelingen kan achterlaten of berichten kan plaatsen.

Publiceer regelmatig geoptimaliseerde inhoud

Regelmatige publicaties van rijke en kwalitatieve inhoud helpen u om een expert te worden in uw vakgebied, meer zichtbaarheid te krijgen en nieuwe prospects aan te trekken. Naast de redactionele strategie leert u met de Facebook-training van Quality Training het volgende:

 • het plannen van berichtpublicatie om regelmatig bijgewerkte pagina’s te hebben en suggesties van abonnees te ontvangen;
 • het instellen van automatische antwoorden om altijd snel te reageren op verzoeken van gebruikers;
 • het identificeren van interessante groepen en profielen om jouw publicaties te delen en uw netwerk uit te breiden.

 

Leer Facebook met Quality Training

Het creëren van een professionele Facebook-pagina is dus een troef om uw online aanwezigheid te ontwikkelen, uw netwerk uit te breiden en nieuwe prospects te veroveren. Om nu alle mogelijkheden van dit sociale netwerk te benutten, ontdek hoe u Facebook voor uw bedrijf kunt gebruiken met Quality Training.

U kunt je op de volgende manieren trainen:

 • op afstand met onze interactieve webinars en virtuele lessen;
 • in kleine of grote groepssessies in onze klaslokalen in België;
 • rechtstreeks in uw bedrijf met onze gekwalificeerde trainers die naar uw locatie komen.

 

Praktische informatie

De Facebook-training van Quality Training is aanpasbaar en flexibel om precies aan jouw behoeften te voldoen. Wil je meer informatie?

Mail : marie@qualitytraining.be

Telefoon : +32 (0) 2 331 46 66 OF +32 (0) 476 62 99 11

Adres : rue du Coq, 51 1180 Bruxelles

We bieden onze Facebook-training aan in Brussel en overal in België.

Aankomende opleidingen

Deze opleidingen zijn binnenkort beschikbaar op inter-company basis, maar we organiseren ze ook graag bij u op locatie, aangepast aan de behoeften van uw bedrijf!

Neem contact met ons op via onze website, per e-mail of per telefoon +32 476 62 99 11 als je meer informatie wilt.

De analyse van je behoeften is gratis!

U bent misschien ook geïnteresseerd in

Wilt u uw teams trainen? 

Onze opleidingen zijn beschikbaar in België: in Brussel, Wallonië of Vlaanderen, maar ook in Frankrijk.
Formation Word Belgique

Neem contact op met Quality Training