De komende maanden zullen cruciaal zijn om de basis te leggen voor deze nieuwe werkorganisatie. Er zal moeten worden geprofiteerd van de ervaringen uit het verleden. Het geleidelijk toewerken naar de post-covid hybride modus zal inderdaad veel verder moeten gaan dan het eenvoudige gedwongen telewerk dat we vandaag kennen.

Het zal gaan over de overgang van een crisisorganisatie naar een nieuwe omgeving die verschillende manieren van werken (roosters, vergaderingen, evenementen, …) en mogelijke plaatsen (kantoor, thuis, coworking of andere die misschien meer exotisch zijn, …) zal combineren.

Je doel is nu al om het welzijn en de productiviteit te optimaliseren door gezamenlijke vaardigheden te ontwikkelen (gemoedstoestand, management, gebruik van tools en technologieën, enz.).
Al onze trainingen kunnen op maat gemaakt worden voor uw bedrijf!

Vraag een gratis bestek aan!

  Deze opleiding vindt zeer binnenkort in inter bedrijven verband plaats, maar we zouden ook blij zijn haar op maat van uw bedrijf te organiseren in uw bedrijfsruimten!

  Om meer info te krijgen, contacteer ons via onze website, per e-mail of op het nummer +32 2 331 46 66 of +32 476 62 99 11 si vous désirez recevoir plus d'informations.

  L’analyse de vos besoins est gratuite !

  Intra-company opleiding

  Die opleiding kan op maat van en binnen uw bedrijf (intra-company) worden georganiseerd, in uw bedrijfsruimten of in een van onze leerkamers.

  U krijgt een gratis helpdeskdienst/strong> voorgesteld, alsook een even gratis toegang tot onze online video’s (tips en nieuwtjes).

  Vraag een gratis bestek aan!

  Gratis analyse van uw behoeften

  Hebt u specifieke behoeften inzake opleidingen? Zou u graag een opleiding op maat van uw werknemers willen hebben? De analyse van uw behoeften is gratis, aarzel niet om ons te contacteren om een afspraak te maken!

  Raadpleeg ons