logo quality color
quality training formations nl3

Excel

Quality Training leidt uw medewerkers op

Al onze Excel-opleidingen zijn praktijkgericht en behandelen alle niveaus, van de basis tot het maken en beheren van macro’s met behulp van VBA-taal en databasebeheer.

De basis van Excel, functies, draaitabellen, grafieken, macro’s, Visual Basic-functie ‘ALS’ … Onze Excel-experts geven les bij u op locatie, op afstand of tijdens een van de vele workshops die het hele jaar door met verschillende bedrijven in kleine groepen worden georganiseerd! Kunt u niet naar ons komen? Geen probleem! We kunnen deze opleiding ook op afstand organiseren.

 

Ontdek onze opleidingenagendaContact

 

De Excel-opleiding van Quality Training

Wilt u dat uw teams met Excel leren werken? Hebt u cursussen nodig die volledig zijn afgestemd op uw activiteiten? Tijdens de Excel-opleidingen van Quality Training leren uw werknemers efficiënter en sneller met deze software te werken.

Quality Training biedt al dertien jaar Excel-opleidingen voor bedrijven aan. Onze gecertificeerde docenten ontwikkelen een gepersonaliseerde Excel-opleiding op maat die afgestemd is op uw behoeften en activiteiten. Cashflow beheren, budgetten berekenen … In welke sector u ook actief bent, deze tool is absoluut onmisbaar. Wat deze software zo bijzonder maakt, is dat u er niet alleen tijd mee bespaart, maar ook nauwkeurige resultaten mee boekt.

U kunt de opleidingen van Quality Training zowel bij u thuis op afstand volgen als fysiek bij u in uw bedrijfsruimten. Met een Excel-opleiding vereenvoudigt u het werk van uw werknemers en boost u uw productiviteit en uw performance.

Excel biedt de volgende voordelen:

  • betrouwbare software;
  • veelgebruikte toepassingen in tal van bedrijven;
  • gepersonaliseerde functies afgestemd op uw activiteiten.

 

Ontdek onze opleidingenagendaContact

 
Logo Excel sur un ordinateur

Voor wie is de Excel-opleiding bedoeld?

Om aan alle verwachtingen van bedrijven te voldoen, bieden we gepersonaliseerde opleidingen op elk niveau aan. Of u nu een beginner of een ervaren gebruiker bent, wij komen naar u toe om u te helpen deze software volledig onder de knie te krijgen. Door ons fysiek of via Zoom of Teams onder te dompelen in uw bedrijf, leren we ook uw sector en uw organisatie van dichterbij kennen, zodat we onze opleidingen nog beter op uw behoeften kunnen afstemmen.

Onze Excel-opleiding spitst zich toe op kleine groepen, zodat u snel en doeltreffend de nodig kennis opdoet. Dat betekent ook dat onze opleidingen veel aangenamer zijn voor u, want onze docenten kunnen elke deelnemer persoonlijk bijstaan. Op die manier hebben ze meer tijd voor iedereen en kunnen ze uw vragen nog beter beantwoorden.

Duur van de opleiding

Afhankelijk van uw behoeften en uw personeelsbestand bieden wij opleidingen aan van enkele uren tot meerdere dagen. We stemmen het programma en de duur af op uw behoeften, zodat uw medewerkers sneller efficiënt kunnen omgaan met deze tool.

 

Ontdek onze opleidingenagendaContact

 

Het grote voordeel van Quality Training?

 

De persoonlijke begeleiding!

We creëren cursussen op maat die afgestemd zijn op uw sector en uw behoeften, zodat u er zoveel mogelijk profijt uit kunt halen.

Naast die persoonlijke aanpak op basis van uw profiel krijgt u ook één jaar gratis toegang tot de helpdesk. Eén jaar gratis technische bijstand, een volledige en gepersonaliseerde opleiding én een betere performance van uw werknemers: wie zegt daar nu ‘nee’ tegen?

Meer dan tien jaar ervaring in Excel-opleidingen

Quality Training biedt al meer dan tien jaar diverse opleidingen aan en kan dus bogen op een uitstekende knowhow in en ervaring met verschillende digitale tools.

Als deskundigen doen we er alles aan om u een regelmatige en complete opvolging te garanderen. Ons team bestaat onder andere uit professionele docenten met een uitgebreide ervaring op het vlak van bureautica. Advies, aanbevelingen, handleidingen … Wij staan altijd voor u klaar en begeleiden u met de grootste zorg.
 

Ontdek onze opleidingenagendaContact

 

Waarom is kennis van Excel zo belangrijk?

Excel is spreadsheetsoftware die veel wordt gebruikt in verschillende sectoren. Bij finance, marketing en engineering is deze tool van essentieel belang voor het integreren van bepaalde functies of opleidingen en behoort ze vaak tot de vereiste vaardigheden.

Deze software omvat tal van functies, zoals die voor numerieke berekeningen, grafische voorstellingen, programmeren en het analyseren van gegevens.

Het is van cruciaal belang dat iedereen deze functies goed beheerst, want u maakt er gemakkelijker berekeningen en complexe grafieken mee waardoor u dus veel tijd bespaart.

Grote betrouwbaarheid

Met deze nauwkeurige tool vermijdt u rekenfouten en lopen uw activiteiten dus niet in het honderd.

De kracht van deze software zit ongetwijfeld in de efficiëntie en de precisie van de verkregen resultaten. Dankzij de grafische mogelijkheden van deze software krijgt u eenvoudiger en sneller inzicht in gegevens. Het is dan ook de populairste functie onder zijn gebruikers.

Fouten in Excel voorkomen

Dit programma heeft heel wat in zijn mars, maar als u er verkeerd mee omgaat, is een fout snel gemaakt. Daarom is het belangrijk om de basisprincipes van Excel en de mogelijkheden ervan onder de knie te krijgen, zodat u uw gegevens altijd correct kunt invoeren. Een fout kan immers leiden tot slechte resultaten en dus de kwaliteit van uw werk in gevaar brengen.
 

Ontdek onze opleidingenagendaContact

 
Affichage du menu d'Excel

Waarom samenwerken met Quality Training?

Twijfelt u nog? Dan neemt deze info alle twijfels weg. Onze Excel-opleiding is Qfor-gecertificeerd. Dit certificaat is een garantie op professionaliteit en diensten van hoogwaardige kwaliteit.

Daarnaast erkent het Waalse Gewest eveneens de kwaliteit van onze opleidingen. Ten slotte wordt onze Excel-opleiding ondersteund door Alimento, een subsidie voor voedingsmiddelenbedrijven die onze opleidingen volgen. Quality Training is tevens partner van de belangrijkste sectorfondsen, zoals Cefora, Fopas en Co-Valent.

Deze opleidingen vindt u mogelijk ook interessant

Omdat we ons ervan bewust zijn dat de arbeidswereld voortdurend verandert en dat er elke dag nieuwe tools verschijnen, halen we steeds het onderste uit de kan om u een divers opleidingsaanbod aan te bieden. Daarom organiseert Quality Training verschillende opleidingen om u te helpen complexe software onder de knie te krijgen. Bent u benieuwd naar de andere opleidingen van Quality Training?

We bieden eveneens opleidingen Word, PowerPoint, Outlook en Office 365 aan. We brengen uw knelpunten in kaart en bieden u zo de meest doeltreffende opleidingen, waarmee u uw efficiëntie en productiviteit kunt vergroten.

Verspillen uw werknemers te veel tijd aan berekeningen of maken ze veel fouten? Hebben uw medewerkers niet zoveel ervaring met bureautica? Neem dan snel contact met ons op, zodat wij ze experts in Excel en andere software kunnen maken.
 

Ontdek onze opleidingenagendaContact

 

Doelgroep

Iedereen die wil kennismaken met de basisfuncties van Excel.

Voorkennis

Basiskennis van computers

Wilt u uw teams trainen? 

Onze opleidingen zijn beschikbaar in België: in Brussel, Wallonië of Vlaanderen, maar ook in Frankrijk.
Formation Word Belgique

Neem contact op met Quality Training