logo quality color
quality training formations nl11

Teams opleiding

Teams is de perfecte tool om op afstand samen te werken en online vergaderingen te houden. Deze opleiding helpt u alle geheimen van Teams te ontrafelen en de voordelen ervan te ontdekken en zo effectief samen te werken op afstand.

Opleiding Teams: de inhoud

Quality Training biedt de opleiding Teams aan om uw werknemers te helpen Teams doeltreffend te gebruiken zodat er geen tijd verloren gaat. Werken op afstand is een bron van veel stress en vraagtekens die veroorzaakt wordt door het gebruik van bureauticatools. Om ervoor te zorgen dat uw werknemers vertrouwen in zichzelf krijgen en om ze te helpen bij het verbeteren van hun efficiëntie in het telewerken, deelt Quality Training zijn ervaring met u en biedt u verschillende opleidingen met betrekking tot bureauticatools.
Ontdek onze opleidingenagendaContact

Leren samen te werken met Teams

In deze opleiding wordt geleerd hoe een vergadering op afstand georganiseerd kan worden. Wij leiden u ook op in audio- en videogesprekken, aangepast aan de professionele context. Kortom, u leert hoe u met uw collega’s moet communiceren om uw projecten goed uit te voeren.

 • Teams aanmaken en leden toevoegen
 • Kanalen maken
 • De teams, kanalen en leden beheren
 • Een gesprek beantwoorden
 • Een nieuw gesprek starten
 • Iemand noemen
 • Emoji’s en stickers toevoegen
 • Geïnformeerd blijven via ‘Activiteit’ en meldingen
 • Een audio- en videovergadering organiseren, privé of openbaar
 • Een vergadering plannen en deelnemers uitnodigen
 • De Breakout Rooms gebruiken

Uw gegevens op Teams beheren

Ontdek tijdens deze training hoe u vanuit het Teams-platform toegang krijgt tot uw OneDrive-bestanden en hoe u bestanden gezamenlijk kunt bewerken. U leert hoe u naar berichten en bestanden kunt zoeken. Ontdek alle functies voor het delen van mappen, bestanden en het gezamenlijk bewerken van documenten.

 • Toegang krijgen tot OneDrive-bestanden vanuit Teams
 • Een SharePoint-bibliotheek als tabblad in een kanaal toevoegen
 • Het gezamenlijk bewerken van een bestand vanuit Teams starten

Ordinateur avec le logo Teams

Teams: communiceer met uw teams

Het telewerken is de laatste jaren erg populair geworden en is door veel bedrijven overgenomen. Om veiligheidsredenen hebben veel bedrijfsleiders ervoor gekozen om een nieuwe werkmethode in te voeren: het telewerken. Deze nieuwe opzet van werken vereist van bedrijven dat ze moeten innoveren en zich zodanig organiseren dat zij op afstand kunnen werken.
Welke tools zijn het meest effectief voor het werken op afstand? Op een niet-uitputtende lijst van tools, zoals Word, Excel, OneNote of PowerPoint, staat ook de applicatie Teams.
Teams is een collaboratieve communicatie-applicatie die in november 2016 door Microsoft werd gelanceerd. Hieronder vallen de Microsoft-functies Skype Enterprise, Exchange en SharePoint. Deze drie tools zorgen ervoor dat er samengewerkt kan worden en maken het mogelijk informatie en roosters te delen en groepsgesprekken te voeren.
Teams is een samenwerkingsplatform dat veel wordt gebruikt voor online sollicitatiegesprekken, zakelijke gesprekken of voor vele andere momenten waarop het nodig is om met anderen samen te komen. Met name de chat- en whiteboardfuncties van Teams worden bijzonder gewaardeerd door de gebruikers.
Teams is de perfecte tool waarmee u:

 • Op afstand kunt samenwerken,
 • Bestanden met een paar klikken kunt delen,
 • Online vergaderingen kunt organiseren,
 • Met uw collega’s kunt communiceren,
 • Samen met andere personen documenten kunt bewerken.

De opleiding Teams van Quality Training laat u de geheimen van Teams ontrafelen en de voordelen ervan ontdekken om efficiënt samen te werken op afstand.
Ontdek onze opleidingenagendaContact

 

Voor wie is deze opleiding Teams bedoeld?

De opleiding Teams van Quality Training is bedoeld voor bedrijven die de productiviteit van hun werknemers willen verhogen. Het beheersen van bureauticatools stelt de werknemers in staat zelfstandiger en productiever te werken. Sinds een paar jaar is het de trend dat leidinggevenden meer aandacht hebben voor het welzijn van hun werknemers en hen daarom alle nodige tools verschaffen om in goede omstandigheden te kunnen werken. Als het welzijn van uw werknemers ook uw prioriteit is, aarzel dan niet om ze de opleiding Teams te laten volgen, een tool die onmisbaar is om teamcohesie op afstand te creëren.
Met Quality Training kunt u uw teams met elkaar verbinden en hen de mogelijkheid bieden om op afstand samen te komen. Teamcohesie is een van de belangrijkste factoren die de efficiëntie beïnvloeden, dus is het van essentieel belang om er binnen uw bedrijf aandacht aan te besteden.
Logos de Microsft Teams

Quality Training: de specialist in bureautica-opleidingen

Quality Training is al sinds 2008 een specialist in opleidingen en biedt u verschillende bureautica-opleidingen in-company aan: Word, Excel, PowerPoint, Teams en vele anderen. Help uw werknemers om de smaak van het werken op afstand te pakken te krijgen en geef hun een opleiding die hen in staat stelt productiever te zijn.
Of het nu op afstand is of fysiek, Quality Training biedt u opleidingen in verschillende formats zoals e-learning en webinars, en wij variëren in ons aanbod om aan uw verschillende behoeften te voldoen.
Quality Training bestaat uit een team van meertalige opleiders en experts op het gebied van bureauticatools. Onze opleidingen zijn Qfor-gecertificeerd, wat wil zeggen dat ze erkend zijn voor hun kwaliteit en efficiëntie. Wij werken samen met bedrijven om ons op de specifieke behoeften te richten en bieden u opleidingen aan die zijn afgestemd op uw activiteitensector.
Quality Training werkt samen met de grootste sectorfondsen: Cefora, Alimento, Fopas, Co-Valent enz.

 

Ontdek onze opleidingenagendaContact

 

Wilt u uw teams trainen? 

Onze opleidingen zijn beschikbaar in België: in Brussel, Wallonië of Vlaanderen, maar ook in Frankrijk.
Formation Word Belgique

Neem contact op met Quality Training