Captivate is dé software voor ‘e-learning content design’.

Contact-/onlineonderwijs?

Beide

Niveau

Geavanceerd

Voorkennis

Met een computer kunnen werken. Basiskennis Captivate.

Doelgroep

Iedereen die ‘e-learningcontent’ wil ontwikkelen

Doelen

Deze opleiding is bedoeld om op een praktische manier te werken en een complete e-learningmodule te creëren, om de deelnemers te laten kennismaken met de logica van de software en het gebruik ervan. Na afloop van het traject wordt het resultaat op onze server geplaatst.

Gedetailleerd programma

 • Methodologie van virtuele machines (gebruik van een VM tijdens een softwaresimulatie of een demo, werken met VMware op MacOS of Windows)
 • Presentatie en praktische oefeningen met softwaresimulaties en videodemonstraties: case-analyses, verschillen tussen softwaresimulatie en demonstratie.
 • Opnamen voorbereiden, problemen met de schermresolutie, methode voor het opnemen van geluid
 • Scripting van de opname: hoe de gebruiker het beste te begeleiden vanuit pedagogisch oogpunt, hoe de training te modelleren.
 • Ontwikkeling van ‘responsive content’ voor mobiele toestellen (smartphone, tablet)
 • Overzicht van de opgedane kennis, quiz
 • Publicatie op LMS-platform: de SCORM-standaard, creatie van een educatief traject

 

Duur

1 dag

Vraag een gratis bestek aan!

  Deze opleiding vindt zeer binnenkort in inter bedrijven verband plaats, maar we zouden ook blij zijn haar op maat van uw bedrijf te organiseren in uw bedrijfsruimten!

  Om meer info te krijgen, contacteer ons via onze website, per e-mail of op het nummer +32 2 331 46 66 of +32 476 62 99 11 si vous désirez recevoir plus d'informations.

  L’analyse de vos besoins est gratuite !

  Intra-company opleiding

  Die opleiding kan op maat van en binnen uw bedrijf (intra-company) worden georganiseerd, in uw bedrijfsruimten of in een van onze leerkamers.

  U krijgt een gratis helpdeskdienst/strong> voorgesteld, alsook een even gratis toegang tot onze online video’s (tips en nieuwtjes).

  Vraag een gratis bestek aan!

  Gratis analyse van uw behoeften

  Hebt u specifieke behoeften inzake opleidingen? Zou u graag een opleiding op maat van uw werknemers willen hebben? De analyse van uw behoeften is gratis, aarzel niet om ons te contacteren om een afspraak te maken!

  Raadpleeg ons