logo quality color

Onze Adobe Illustrator opleidingen

De Creative Abode Suite, die vanaf 2003 op de markt wordt gebracht, biedt veel software waarmee jonge ontwerpers al hun creativiteit de vrije loop kunnen laten. Photoshop, InDesign of Premiere Pro, je hebt keuze te over.

Een van de essentiële onderdelen van de suite is Illustrator, software die vectoriële creatie mogelijk maakt en vooral wordt gebruikt voor het maken van logo’s en typografieën. Om alle rijke functionaliteiten te ontdekken, raden we je aan om samen met ons een opleiding Adobe Illustrator te volgen.

Waarom Adobe Illustrator leren gebruiken?

Illustrator-software, veel gebruikt door grafisch ontwerpers, wordt voornamelijk gebruikt om vectortekeningen en plots te maken en te bewerken. De gebruiker kan er dus veel gebruik van maken, met name voor het maken van communicatiemedia. In de eerste plaats voor de creatie van een logotype en een gepersonaliseerde typografie, biedt Illustrator alle mogelijkheden voor een uiterst intuïtief en kwalitatief werk.

Andere media, logisch voortkomend uit het creëren van een grafische identiteit, zoals:

 • een visitekaartje,
 • met deze creatieve software kunnen ook posters of flyers worden ontworpen.

Het grote voordeel van de Adobe-suite is natuurlijk dat je veel software kunt combineren om met de juiste tools een zo relevant mogelijk resultaat te krijgen. Voor het maken van nieuwe media kun je dus Illustrator en Photoshop gebruiken om zo productief mogelijk te zijn.

Een Adobe Illustrator-cursus stelt u in staat alle subtiliteiten van de software te begrijpen, die ongetwijfeld een van de meest complexe is om te gebruiken van de software die aanwezig is in de Creative Adobe Suite.

Onze trainers zijn er om u te ondersteunen en u in staat te stellen zo creatief mogelijk te zijn door Adobe Illustrator te leren gebruiken, een krachtige software die tot geweldige dingen in staat is.

 

Waarom Adobe Illustrator leren gebruiken?

Hoe technisch het ook is, een opleiding in Adobe Illustrator stelt je in staat om een ​​breed scala aan artistieke projecten uit te voeren dankzij de vele tools en functionaliteiten. Het ontwerp lijkt op andere software in de Creative Adobe Suite en we ontdekken al snel dat het gebruik uniek is en heel anders dan zijn metgezellen.

Met deze tool die wordt gebruikt om vectorafbeeldingen te maken, heeft u dus veel mogelijkheden om het beste resultaat te bereiken. Bijvoorbeeld :

 • de creatie van 3D-objecten,
 • laagbeheer, een beetje zoals je in Photoshop kunt vinden,
 • of zelfs het creëren van lijnen en curven om uiterst nauwkeurig te zijn bij het creëren van uw tekeningen of uw logo’s.

Leer Adobe Illustrator gebruiken: een intuïtief en compleet menu

Door door het menu van de software te bladeren en het werkplan te beheren, ontdekt u alle opties die u kunt gebruiken bij het maken van uw projecten. U kunt bijvoorbeeld 2- of 3D-lijnen maken door te vertrouwen op ankerpunten. De software biedt u ook de mogelijkheid om:

 • configureer de kleuren,
 • voeg verlopen toe of voeg zelfs gestippelde contouren toe.

 

Ontdekking en beheersing van training

Bij het gebruik van software zoals Adobe Illustrator is het ook belangrijk om technische vaardigheden te leren als het om formaten gaat. Met Illustrator kunt u inderdaad vele formaten importeren:

 • jpeg,
 • png,
 • tiff,
 • bmp,
 • eps,
 • svg of natuurlijk ai, het typische formaat van de software.

Dankzij de tools die tot uw beschikking staan, kunt u bijvoorbeeld een BITMAP-afbeelding omzetten in een vectortekening. Tijdens deze training Photoshop Illustrator ontdekt u hoe u Adobe Illustrator het meest effectief kunt gebruiken.

 

Quality Training biedt u complete Adobe-trainingen

Quality Training, gelanceerd in 2008, biedt u tal van opleidingen om nieuwe knowhow te verwerven en zo efficiënt mogelijk te worden binnen uw professionele omgeving.

Gekwalificeerde trainers staan ​​klaar om u te ondersteunen en u alle sleutels te geven om de meest interessante software en tools in de sector onder de knie te krijgen. De verschillende trainingen die door onze organisatie worden aangeboden, zullen al uw problemen kunnen beantwoorden en u zult ze op vele manieren kunnen bereiken.

Face-to-face – op uw eigen locatie of bij Quality Training – of op afstand. We passen onze training aan uw behoeften aan om uw volledige tevredenheid te garanderen.

 

Cursus Photoshop Illustrator: Grafische ontwerpsoftware ontdekken

Onmisbaar voor veel beroepen – grafisch ontwerper, webmaster, UX-ontwerper, webprojectmanager of zelfs communitymanager -, een goede kennis van Creative Adobe Suite-software is tegenwoordig gewoon essentieel.

Om aan de meeste van uw behoeften te voldoen, biedt onze organisatie u vele opleidingen aan om deze verschillende software te ontdekken.

•         Foto’s retoucheren met Photoshop,

•         het maken van gedrukte documenten met InDesign,

•         het maken van prachtige websites met DreamWeaver,

•         het ontwerpen van videomontages met Premiere Pro

•         of natuurlijk de mogelijkheid om vectortekeningen te maken met Illustrator.

Onze training is compleet en zal al uw vragen beantwoorden. Wil je meer leren, kies dan voor een opleiding Adobe Illustrator samen met de professionals van Quality Training!

Bruikbare informatie

Vertrouw op Quality Training en geef uw werknemers vaardigheid in Adobe-software. Neem direct contact met ons op voor meer informatie over onze verschillende in-company trainingen.

Mail : marie@qualitytraining.be

Telefoon : +32 (0) 2 331 46 66 OU +32 (0) 476 62 99 11

Adres : rue du Coq, 51 1180 Bruxelles

Aankomende opleidingen

Deze opleidingen zijn binnenkort beschikbaar op inter-company basis, maar we organiseren ze ook graag bij u op locatie, aangepast aan de behoeften van uw bedrijf!

Neem contact met ons op via onze website, per e-mail of per telefoon +32 476 62 99 11 als je meer informatie wilt.

De analyse van je behoeften is gratis!

U bent misschien ook geïnteresseerd in

Wilt u uw teams trainen? 

Onze opleidingen zijn beschikbaar in België: in Brussel, Wallonië of Vlaanderen, maar ook in Frankrijk.
Formation Word Belgique

Neem contact op met Quality Training