logo quality color

Onze Adobe Premiere Pro opleidingen

Het bedrijf Adobe, een onbetwistbare referentie op het gebied van grafisch ontwerp, publiceert tal van software bedoeld voor fotobewerking, het maken van communicatiemedia of zelfs de productie van videobewerking, zoals het geval is met Adobe Premiere Pro-software.

De software werd begin jaren 90 gelanceerd en kreeg al snel een grote schaal, waardoor je al je creativiteit kon ontwikkelen voor ambitieuze visuele projecten. De vele functies en krachtige tools maken het een van de beste videobewerkingssoftware op de markt.

Om al zijn facetten te ontdekken, raden we je aan om te kiezen voor de Premiere Pro-training.

Wat als je een videoprofessional zou worden?

Met een interface volledig in het Frans en bijzonder intuïtief, stelt de Premiere Pro-software, van de Adobe-suite, u in staat om al uw videoprojecten uit te voeren. Vergezeld door vele functies, stelt de tool je in staat om je eigen video’s te maken, te bewerken en te produceren, of het nu voor het web, televisie of zelfs bioscoop is.

De software is voortdurend in ontwikkeling sinds de release bijna 30 jaar geleden en blijft verbeteren, in staat om aan de ambitieuze verwachtingen van videografen te voldoen, terwijl het betaalbaar blijft voor jonge talenten die willen leren hoe ze als beginners video’s kunnen maken.

Gebruik Première Pro

Met Premiere Pro kun je zowel ontdekken hoe je eenvoudige maar effectieve overgangen kunt maken, maar ook het mixgedeelte in handen krijgen dat vol zit met tools.

Dankzij deze software kunt u eenvoudig de audiotrack van uw keuze opnemen om betekenis en ritme aan uw video te geven. Om nog meer intensiteit aan uw korte film te geven, kunt u met de software ook rechtstreeks de kleuren, verzadiging of zelfs de schittering van uw set retoucheren.

Tijdens uw Premiere Pro-training ontdekt u de vele functies die aanwezig zijn om u te helpen een bijzonder professionele weergave te verkrijgen.

Over alle media heen: leer Premiere Pro

Perfect aangepast aan de productie van bedrijfsfilms, wordt de software vergezeld van Premiere Rush, een applicatie waarmee u zich kunt onderdompelen in uw creaties via alle media: telefoon, tablet, computer.

U kunt dus direct met uw smartphone aan een videoproject werken en dit met slechts een paar klikken op sociale netwerken delen. Welk formaat u ook wilt – van 8K tot virtual reality – Premiere Pro-software biedt u tal van mogelijkheden om uw creativiteit de vrije loop te laten.

Waarom verbeteren bij Adobe Premiere Pro?

Uiterst intuïtieve software, Adobe Premiere Pro is in de loop der jaren een echte referentie geworden en dankzij zijn veelzijdigheid wordt het ook bijzonder gewaardeerd binnen bedrijven. Inderdaad, voor veel functies is het beheersen van deze tool essentieel, of je nu bent

  • grafisch ontwerper,
  • videograaf,
  • verantwoordelijk voor de communicatie
  • of zelfs een grafisch ontwerper.

Dit geldt ook voor jonge ondernemers, die deze tool steeds vaker gebruiken om hun clips of korte films te maken. Wanneer dit wordt gecombineerd met After Effects, een andere software uit de Adobe-suite maar veel complexer, heb je een krachtig wapen in handen om het verschil te maken tegen je concurrenten!

Tijdens je montageopleiding zul je snel begrijpen waarom het beheersen van deze software een echte meerwaarde is, waardoor je kunt opvallen in je professionele omgeving!

Ontdek de Adobe-training aangeboden door Quality Training

Met meer dan twintig jaar ervaring biedt onze Quality Training-organisatie u tal van opleidingen waarmee u aan efficiëntie kunt winnen in de bedrijfswereld. Bijna 40 trainers staan ​​voor u klaar om aan al uw wensen te voldoen.

Wil je de software van de Adobe suite ontdekken? Onze organisatie stelt u in staat deze te ontdekken en nieuwe vaardigheden op te doen.

  • Fotobewerking met Photoshop,
  • het maken van gedrukte media met InDesign,
  • het realiseren van vectortekeningen met Illustrator
  • of het ontwerpen van prachtige websites met DreamWeaver!

Afhankelijk van uw behoeften, past Quality Training zich aan uw verwachtingen aan om u de beste training op maat aan te bieden, hetzij op afstand, via e-learning of rechtstreeks binnen uw bedrijf! Bekijk de Adobe Premiere Pro-training!

Waarom vertrouwen op Quality Training?

Qfor-gecertificeerd en met bijna 20 jaar ervaring in de opleidingssector, stelt Quality Training u in staat nieuwe vaardigheden te verwerven om nog veelzijdiger en efficiënter te worden in een constant veranderende professionele omgeving.

Met uw Premiere Pro-cursus leert u deze zeer populaire software en alle rijke functies ervan begrijpen. Met Premiere Pro kunt u, of u nu een professional of een amateur bent, ambitieuze videoprojecten van hoge kwaliteit uitvoeren.

Bruikbare informatie

Durf een echte videoprofessional te worden en kies voor een Premiere Pro training! Aarzel niet om contact met ons op te nemen: na analyse van uw aanvraag definiëren we de Adobe Premiere Pro-opleiding aangepast aan uw behoeften.

Mail : marie@qualitytraining.be

Telefoon : +32 (0) 2 331 46 66 OU +32 (0) 476 62 99 11

Adres : rue du Coq, 51 1180 Bruxelles

Aankomende opleidingen

Deze opleidingen zijn binnenkort beschikbaar op inter-company basis, maar we organiseren ze ook graag bij u op locatie, aangepast aan de behoeften van uw bedrijf!

Neem contact met ons op via onze website, per e-mail of per telefoon +32 476 62 99 11 als je meer informatie wilt.

De analyse van je behoeften is gratis!

U bent misschien ook geïnteresseerd in

Wilt u uw teams trainen? 

Onze opleidingen zijn beschikbaar in België: in Brussel, Wallonië of Vlaanderen, maar ook in Frankrijk.
Formation Word Belgique

Neem contact op met Quality Training