logo quality color

Onze Adobe Acrobat trainingen

Adobe Acrobat is een familie van webtoepassingen en -services die zijn ontwikkeld door Adobe Systems. De suite bevat met name Acrobat Reader, Acrobat en Acrobat Document Cloud (DC), drie softwareprogramma’s voor het maken, beheren, wijzigen en afdrukken van PDF-bestanden. Elke versie integreert ook vele andere functies en modules waardoor ze zeer populaire complete oplossingen in het bedrijfsleven zijn.

Quality Training begeleidt u bij het ontdekken van deze tool met een modulaire en aanpasbare Adobe Acrobat-training.

 

Adobe Acrobat maakt het beheren van uw PDF’s eenvoudig

Adobe Acrobat werd in 1993 uitgebracht door Adobe Inc. Het oorspronkelijke doel was om gebruikers de mogelijkheid te bieden om PDF-documenten te maken, te bekijken en te bewerken. In de loop der jaren is Adobe Acrobat uitgegroeid tot een reeks softwareoplossingen, waaronder:

 • Acrobat Standard, de volledige versie van Acrobat waarmee u bestanden in PDF-formaat kunt ontwerpen, bewerken, afdrukken en beheren;
 • Invullen en ondertekenen, gebruikt om PDF-documenten in te vullen, te ondertekenen en te delen;
 • Scannen waarmee u PDF’s kunt scannen, bijsnijden, roteren en beheren;
 • Acrobat Distiller, gebruikt om documenten te converteren van PostScript-formaat naar Adobe PDF;
 • Acrobat Document Cloud, de webversie van Acrobat toegankelijk vanuit een eenvoudige browser, zonder voorafgaande installatie;
 • Acrobat Pro, de volledige versie van Acrobat beschikbaar op Windows en macOS;
 • Acrobat Reader, de gratis en vereenvoudigde versie van Acrobat die beschikbaar is voor gebruikers van Windows, macOS, iOS en Android.

Deze software en hun functies maken van Adobe Acrobat een veelzijdige en flexibele software die PDF-beheer vereenvoudigt.

Adobe Acrobat-training: maak, organiseer, beheer en verspreid uw PDF’s

Digitaal en digitaal zijn alomtegenwoordig in het bedrijfsleven en in de hele professionele wereld. Er is veel vraag naar digitale computervaardigheden, waaronder het maken, beheren en integreren van PDF-documenten, en zelfs essentieel voor bepaalde functies.

Een opleiding Adobe Acrobat is daarom een ​​uitstekende oplossing voor het verwerven en valideren van digitale communicatieve vaardigheden. Op zakelijk niveau is het een aanwinst voor productiviteit en organisatie. Op werknemersniveau is het beheersen van Adobe Acrobat een effectieve manier om vaardigheden op te bouwen en hun carrièrepad te verrijken.

Bovendien, aangezien Adobe Acrobat verschillende software bevat, vereist het begrijpen van de specifieke kenmerken van elk van hen tijd om zich aan te passen en aan de slag te gaan. Het is niet duidelijk welke software het meest geschikt is voor een bepaald doel.

Door de opleiding Adobe Acrobat Pro van Quality Training te volgen, leer je hoe je de software gebruikt, maar vooral hoe je deze aanpast aan je activiteit en je behoeften. U weet meteen welke tools en opties u kunt gebruiken om uw PDF’s te maken, organiseren, beheren en distribueren. Met deze vaardigheden kunt u uw beheer en communicatie vereenvoudigen en dagelijks tijd besparen.

Waar is Adobe Acrobat voor?

Adobe Acrobat is gemaakt als een alles-in-één PDF-beheeroplossing. Hiervoor heeft het verschillende belangrijke kenmerken.

Maak PDF-bestanden vanuit elke bron

Als Windows en MAC het afdrukken van bestanden in PDF-formaat aanbieden, heeft deze functie veel beperkingen en nadelen. Afbeeldingen kunnen aan kwaliteit inboeten, sommige teksten kunnen onleesbaar of afgebroken zijn.

Met Acrobat Pro-training kunt u PDF’s van professionele kwaliteit maken vanuit elk startformaat (webpagina’s, Word-bestanden, Excel, afbeeldingen, enz.). U zult ook weten hoe u pagina’s aan een PDF kunt toevoegen in plaats van meerdere documenten te moeten maken en beheren.

Bewerk eenvoudig PDF-documenten

Adobe Acrobat biedt een groot aantal opties en hulpmiddelen voor het bewerken van PDF’s. Door het volgen van de Adobe Acrobat Pro training leert u:

 • converteer uw PDF’s naar bewerkbare bestanden (Word, Excel of PowerPoint) of naar verschillende afbeeldingsformaten;
 • secties uit een PDF halen of bestanden, pagina’s en elementen invoegen in een bestaande PDF;
 • de afbeeldingen en teksten van PDF-documenten wijzigen of verplaatsen om de lay-out aan te passen;
 • interactieve formulieren ontwerpen, selectievakjes, knoppen, vervolgkeuzelijsten, in te vullen velden etc. toevoegen;
 • een pdf opdelen in hoofdstukken of secties om bijvoorbeeld een inhoudsopgave met links te maken;
 • configureer de handtekeningen en verifieer die van de documenten die u ontvangt.

Deel en werk samen aan PDF-bestanden

Adobe Acrobat heeft een functie “Verzenden voor beoordeling” waarmee feedback van ontvangers kan worden verzameld. De “reviewers” ontvangen per e-mail een uitnodiging met een link naar de betreffende pdf. Door erop te klikken, hebben ze een palet aan bewerkingstools om hun observaties te delen. Reacties kunnen vervolgens worden gecategoriseerd en gefilterd op datum, paginanummer, auteur, status of type.

Met Adobe Acrobat DC kunnen gebruikers hetzelfde bestand delen en eraan werken vanaf elk apparaat (ook mobiel) en waar ook ter wereld.

Adobe-training van Quality Training

Alle leertrajecten die Quality Training aanbiedt zijn volledig modulair. U kunt de Adobe Acrobat Pro-training dus aanpassen aan uw behoeften voor het maken, wijzigen en bewerken van PDF’s. Je bent ook vrij om het te combineren met onze andere cursussen over Adobe producten zoals onze Photoshop, Premiere Pro, InDesign of DreamWeaver training.

Als u niet weet welke cursussen het meest geschikt zijn voor uw situatie, aarzel dan niet om ons uw doelstellingen te laten weten, zodat we u kosteloos kunnen adviseren over het beste trainingsprogramma. Je kan de cursussen dan volgen in onze klaslokalen in Brussel of kiezen voor een online opleiding. We zullen je dan voorzien van Adobe Acrobat Pro-tutorials en interactieve webinars om ervoor te zorgen dat je net zo effectief leert als persoonlijk.

Tot slot kunt u ook een beroep doen op onze deskundige trainers voor ondersteuning bij u op locatie. Onze teams zullen zich kunnen aanpassen aan uw uitrusting, uw organisatie en de verschillende niveaus van uw medewerkers.

Neem nu contact met ons op om te profiteren van professionele kwaliteit en QFor-gecertificeerde Acrobat Pro-trainingen.

 

Bruikbare informatie

Denkt u dat uw teams een van onze Adobe-trainingen voor bedrijven nodig hebben? Neem contact op met Quality Training en leer ze hoe ze deze tool gemakkelijk kunnen gebruiken.

Mail : marie@qualitytraining.be

Telefoon: +32 (0) 2 331 46 66 OF +32 (0) 476 62 99 11

Adres : rue du Coq, 51, 1180 Bruxelles

Aankomende opleidingen

Deze opleidingen zijn binnenkort beschikbaar op inter-company basis, maar we organiseren ze ook graag bij u op locatie, aangepast aan de behoeften van uw bedrijf!

Neem contact met ons op via onze website, per e-mail of per telefoon +32 476 62 99 11 als je meer informatie wilt.

De analyse van je behoeften is gratis!

U bent misschien ook geïnteresseerd in

Wilt u uw teams trainen? 

Onze opleidingen zijn beschikbaar in België: in Brussel, Wallonië of Vlaanderen, maar ook in Frankrijk.
Formation Word Belgique

Neem contact op met Quality Training