logo quality color
Logo Indesign - Formation bureautique

Onze Adobe InDesign opleidingen

De InDesign-tool is software ontwikkeld door de Adobe-suite en heeft als doel documenten op papier of in digitaal formaat te produceren. Het is bedoeld om een ​​creatievere lay-out te ontwerpen en daarom veel moeilijker te exploiteren dan de meeste andere software.

Om deze reden is het aan te raden gebruik te maken van een organisatie als de onze die trainingen met Indesign workshops aanbiedt. Aan het einde van de InDesign training heeft het beheersen van de InDesign software geen geheimen meer voor jou!

U hebt het principe perfect onder de knie en u weet hoe u zowel tekst als afbeeldingen kunt integreren en de structuur van een lay-out kunt samenstellen voor al uw documenten, voor privé of professioneel gebruik. Aarzel niet om meer te weten te komen over de InDesign-training aangeboden door Quality Training.

Waarom InDesign gebruiken?

Met zijn legendarische reeks desktop publishing-software, beter bekend als DTP, is Adobe InDesign-software een revolutionaire tool. Complex, Adobe InDesign is een software die u leert beheersen door onze InDesign-training te volgen, waardoor u InDesign effectief kunt gebruiken.

Adobe InDesign is geschikt voor iedereen die een complete en professionele software wil om een ​​document te structureren. Deze tool biedt een onvergelijkbare weergave, op voorwaarde dat u weet hoe u deze moet gebruiken. Het is interessant om InDesign te gebruiken voor het ontwerpen van documenten in het bedrijfsleven. De kwaliteit van uw werk in InDesign draagt ​​bij aan meer geloofwaardigheid en een beter merkimago.

Als u InDesign wilt gebruiken om uw documenten alleen te ontwerpen zonder de hulp van een expert, is deze software de juiste oplossing. Door InDesign te gebruiken, kunt u zelf de lay-out maken voor uw professionele brochures of voor al uw privédocumenten. In slechts enkele stappen ontwerpt u:

 • boeken,
 • Paperbacks,
 • krantenpagina’s,
 • folders,
 • bezoekkaarten,
 • enz.

Door onze InDesign-cursussen te volgen, krijg je de kans om heel creatief te zijn.

Alle functies op InDesign

Voorheen PageMaker, software ontwikkeld in 1985, kreeg het pas in 1999 de naam Adobe InDesign. Qua functionaliteit biedt Adobe InDesign verschillende tools.

De InDesign-workshops die door ons trainingscentrum worden aangeboden, helpen u ze beter te begrijpen en te gebruiken voor al uw documenten. Het leren van het gereedschapspaneel dat beschikbaar is in InDesign-cursussen is een van de voordelen van het volgen van een InDesign-training.

 • Tekengereedschappen: u kunt elk object uitvoeren, of het nu complex of eenvoudig te produceren is. Rechthoeken, veelhoeken, ellipsen of zogenaamde vrije vormen. Het is ideaal voor schetswerk of handgetekende tekeningen;
 • Teksttools: u kunt ook aangepaste regels of blokken opmaken in de standaardmodus. U kunt tekst binnen de blokken wijzigen of invoeren. Deze tool helpt je om deze blokken te verkleinen of te verplaatsen;
 • Schaargereedschap: als u bijvoorbeeld een scheiding wilt maken, kunt u een pad of een andere vorm knippen, afhankelijk van het uit te voeren werk. U kunt een blok knippen of het gewenste pad openen. Je hoeft alleen maar op de lijn van de vorm te klikken;

   

 • Selectietools: je hebt twee soorten tools tot je beschikking. De ene wordt de “directe selectietool” genoemd en de tweede, die veel wordt gebruikt in InDesign, de “zwarte pijlselectietool”. U kunt lijnen, punten of objecten selecteren;

   

 • Navigatiehulpmiddelen: u kunt door de documenten bladeren. Zo kun je afstanden meten en de verschillende displays aansturen. Dit zal u helpen de esthetiek van uw lay-out te verfijnen;

   

 • Transformatietools: u kunt de objecten van uw keuze oriënteren, wijzigen en transformeren. In de vrije modus heeft u de mogelijkheid om de betreffende objecten te roteren, te verschuiven, te verplaatsen en te schalen.

Ontdek de InDesign-training aangeboden door Quality Training

Onze InDesign-training is gebaseerd op de praktijk en stelt iedereen die InDesign wil beheersen en gebruiken in staat om eenvoudig instructies te volgen met ervaren trainers op dit gebied. U zult dus in staat zijn om de principes te verwerven die deel uitmaken van alle functionaliteiten op het gebied van elektronische publicatie van de InDesign-tool.

Met de InDesign-training bent u in staat presentaties en lay-outs van zeer hoge kwaliteit te maken.

Tijdens de InDesign training leren we je de basis onder de knie te krijgen. U krijgt het vooruitzicht om visitekaartjes, commerciële brochures, posters, catalogi en vele andere marketingdocumenten te maken.

Begin met een paar klikken met trainen! Dankzij de InDesign-training kunt u het volgende leren:

 • Gedetailleerde afhandeling van de tools en de administratie-interface
 • Hoe te werken aan een tekst en de opmaak ervan

   

 • Hoe afdruk- en exportinstellingen in te stellen

   

 • Werk aan de verschillende methoden voor documentlay-out

   

 • Hoe u alle soorten documenten ontwerpt en produceert

Bruikbare informatie

Vertrouw op Quality Training en bied uw medewerkers de beheersing van tools uit de Adobe-suite waarmee ze georganiseerd en efficiënt kunnen werken. Wilt u meer informatie over onze verschillende in-company trainingen, neem dan gerust contact met ons op.

Mail : marie@qualitytraining.be

Telefoon : +32 (0) 2 331 46 66 OU +32 (0) 476 62 99 11

Adres : rue du Coq, 51 1180 Bruxelles

Logo Indesign - Formation bureautique

Aankomende opleidingen

Deze opleidingen zijn binnenkort beschikbaar op inter-company basis, maar we organiseren ze ook graag bij u op locatie, aangepast aan de behoeften van uw bedrijf!

Neem contact met ons op via onze website, per e-mail of per telefoon +32 476 62 99 11 als je meer informatie wilt.

De analyse van je behoeften is gratis!

U bent misschien ook geïnteresseerd in

Wilt u uw teams trainen? 

Onze opleidingen zijn beschikbaar in België: in Brussel, Wallonië of Vlaanderen, maar ook in Frankrijk.
Formation Word Belgique

Neem contact op met Quality Training