Visuel personnages Trello

Trello is een tool voor het beheren van projecten en taken in teamverband.

Vergeet lange e-mailwisselingen, verouderde spreadsheets, post-its die loslaten en ingewikkelde software om uw projecten te beheren. Met Trello overziet u uw project in één oogopslag!
Trello synchroniseert perfect met al uw apparaten, waar u ook bent.

Deze tool voor projectbeheer is goed doordacht, ergonomisch en overzichtelijk en zal velen van u gelukkig maken!
De Trello-opleidingen die wij aanbieden kunnen op maat van uw bedrijf worden georganiseerd als een webinar, in uw bedrijfsruimten of in een van onze leerkamers.

U kunt zich echter ook inschrijven voor een van de sessies in kleine groepen!

Doelen

Na afronding van deze opleiding kunnen de deelnemers:

 • de tool Trello gebruiken (bord, lijsten, kaarten, bordmenu,…)
 • het werken in teamverband organiseren
 • eenvoudig en effectief een project beheren
 • de checklists gebruiken

Inhoud

Introductie van Trello

– Trello: een tool in de Cloud
– Cloud Computing
– Voordelen ten opzichte van de bestaande tools
– Sterke punten van de tool

Hoe werkt Trello

– Aan de slag
– Werken met borden/lijsten/kaarten
– Een bord maken, de basics leren
– Aanpak van werken in teamverband

De functies van Trello

– Kaarten slepen en plaatsen
– Checklists gebruiken
– Een kaart een naam geven
– Informatie toevoegen
– Bijgevoegde bestanden
– Een collega uitnodigen om mee te werken aan een project, hem toevoegen aan een bord
– Labels gebruiken
– Personaliseren van borden (kleuren, labels, icoontjes, achtergronden…)

Werken in teamverband

– Een gedeeld bord maken
– Andere leden uitnodigen
– Een lid citeren in de opmerkingen

Tips en tricks

Voorkennis

Een basiskennis van internet.

Doelgroep

Iedereen die samen met anderen projecten in teamverband beheert.

Trello is in 2011 geïntroduceerd en is de laatste jaren steeds populairder geworden. Het is een efficiënte tool voor projectbeheer en bijzonder intuïtief. Het is gebaseerd op een principe van tabellen en kaarten die de verschillende uit te voeren taken voorstellen, en elke deelnemer heeft de gelegenheid met de anderen te communiceren.
Ontdek alle functies van deze participatieve tool en kies voor een Trello-opleiding bij ons!

 

Ontdek de Trello-opleiding van Quality Training

Met bijna twintig jaar ervaring in opleidingen die uw bedrijf productiever maken, biedt Quality Training u de Trello-opleiding aan.
Met deze tool beheert u uw projecten in teamverband. De tool is bijzonder ergonomisch en intuïtief en zal al uw taken aanzienlijk vergemakkelijken. Het doel van de Trello-software is:

 • het werken in teamverband efficiënter organiseren,
 • checklists gebruiken voor een optimale werkorganisatie
 • en de verschillende taken aan de projectdeelnemers toewijzen.

Werken met Trello verbetert het werken in teamverband aanzienlijk.

Uw projecten met Trello beheren!

Voor een adequate projectopvolging voorziet de Trello-tool u van alle nodige functionaliteiten die nodig zijn voor een goede samenwerking. Tijdens de Trello-opleiding voor professionals van Quality Training leert u over de interface, wat Trello meer te bieden heeft dan andere gelijksoortige tools op de markt, en ook hoe u cloud computing kunt gebruiken.

U leert hoe u aan de slag gaat met de tool en hoe de borden, lijsten en kaarten werken zodat u helemaal vertrouwd raakt met Trello.
De software heeft verschillende functionaliteiten waarmee u uw projecten op de best mogelijke manier beheert, of u nu een bedrijf, een agentschap of een ondernemer bent. Zo zult u in staat zijn om:

 • de checklist te gebruiken,
 • bestanden samen te voegen,
 • informatie toe te voegen om te communiceren met uw team,
 • andere personen uit te nodigen om deel te nemen,
 • en de borden te personaliseren door er nieuwe kleuren, icoontjes, achtergronden of
  labels aan toe te voegen.

Trello is bijzonder gebruiksvriendelijk en heeft een intuïtieve boomstructuur. Het is een tool die uw teamwork en de opvolging van de verschillende projecten waaraan u in uw professionele omgeving werkt, aanzienlijk zal vergemakkelijken.

Trello leren gebruiken is bijzonder eenvoudig dankzij onze trainers die u persoonlijk zullen begeleiden.

 

Waarom gebruikmaken van Trello in uw bedrijf?

Het is niet voor niets dat Trello steeds meer gebruikt wordt binnen bedrijven. Teams besparen hier echt veel tijd mee. Alle taken met betrekking tot een project worden gecentraliseerd, zodat alle medewerkers maximale tijd kunnen besparen. Ook de productiviteit wordt verbeterd. Er worden namelijk taken aan een lid toegewezen, met informatie en een vastgestelde deadline.

Er hoeven niet langer talrijke e-mails over en weer gestuurd te worden om een bepaald bericht over te brengen. Wat de interne organisatie betreft, is Trello de meest efficiënte tool op de markt. Bovendien wordt de tool gesynchroniseerd met al uw apparaten, zodat u de voortgang van het project waaraan u deelneemt op uw smartphone kunt volgen wanneer u niet in de buurt bent van uw desktopcomputer.

Kies voor de in-company Trello-opleiding!

 

Volg opleidingen op maat en in kleine groepen

Quality Training is opgericht in 2008 en biedt een breed scala aan opleidingen die u helpen onafhankelijker en resultaatgerichter te werken binnen uw bedrijf. Onze talrijke opleidingsprofessionals staan klaar om u te ondersteunen en bieden u sessies op maat aan die perfect beantwoorden aan al uw behoeften.

U kunt kiezen voor een opleiding op afstand, bijvoorbeeld via hoogwaardige e- learning, bij u op locatie of in een van onze leerkamers. Ongeacht wat uw bedrijfssector is, wij zijn er om u te helpen nieuwe vaardigheden op te doen. Het effect van onze dienstverlening is duurzaam. Voor u start met de opleiding, krijgt u toegang tot online tests en presentatievideo’s zodat u zich al een beeld kunt vormen van de opleiding die u gaat volgen en van Quality Training. Na het afronden van de
opleiding zorgen wij voor een follow-up.

 

De bureautica-opleidingen van Quality Training

Het ondernemingsklimaat verandert voortdurend. Bedrijven moeten zich aanpassen aan technische ontwikkelingen, zoals de opkomst van videoconferentievergaderingen en nieuwe software die voortdurend wordt ontwikkeld en werknemers in staat stelt steeds productiever te zijn.

Quality Training biedt talrijke  bureautica-opleidingen  aan om nieuwe kennis op te doen. Daarom bieden wij u verschillende sessies aan om tal van softwareprogramma’s en/of tools te leren beheersen die gewoonweg onmisbaar zijn geworden in het dagelijks werk:

Al deze opleidingen helpen u betere resultaten te behalen, net zoals met Trello, een onmisbare tool voor goed projectbeheer. Wilt u de sprong wagen en een nieuwe manier leren om uw teams aan te sturen? Kies dan voor de Trello-opleiding van Quality Training!

Praktische info

Vertrouw op Quality Training en geef uw werknemers de kans om goed om te kunnen gaan met de kantoorsoftware en zo dagelijks productiever te zijn. Ontdek onze  in-company opleidingen  en neem contact met ons op.

E-mail: marie@qualitytraining.be
Telefoon: +32 (0) 2 331 46 66  OF  +32 (0) 476 62 99 11

Adres: Haanstraat 51,
1180 Brussel

Vraag een gratis bestek aan!

  Deze opleiding vindt zeer binnenkort in inter bedrijven verband plaats, maar we zouden ook blij zijn haar op maat van uw bedrijf te organiseren in uw bedrijfsruimten!

  Om meer info te krijgen, contacteer ons via onze website, per e-mail of op het nummer +32 2 331 46 66 of +32 476 62 99 11 si vous désirez recevoir plus d'informations.

  L’analyse de vos besoins est gratuite !

  Intra-company opleiding

  Die opleiding kan op maat van en binnen uw bedrijf (intra-company) worden georganiseerd, in uw bedrijfsruimten of in een van onze leerkamers.

  U krijgt een gratis helpdeskdienst/strong> voorgesteld, alsook een even gratis toegang tot onze online video’s (tips en nieuwtjes).

  Vraag een gratis bestek aan!

  Gratis analyse van uw behoeften

  Hebt u specifieke behoeften inzake opleidingen? Zou u graag een opleiding op maat van uw werknemers willen hebben? De analyse van uw behoeften is gratis, aarzel niet om ons te contacteren om een afspraak te maken!

  Raadpleeg ons