logo quality color
quality training formations nl14

Onze zoom opleidingen

Met enkele miljoenen gebruikers over de hele wereld is Zoom een ​​extreem populaire videoconferentieservice. Het platform maakt het met name mogelijk om online conferenties te volgen en vergaderingen te leiden of eraan deel te nemen. Na de pandemie van 2020 en de opkomst van telewerk is het leren gebruiken van Zoom bijna essentieel geworden in de professionele wereld. De tool is ideaal voor het communiceren en organiseren van online vergaderingen met medewerkers, teams en medewerkers op afstand. De controle maakt het ook mogelijk om aan efficiëntie te winnen.

Daarom biedt Quality Training Zoom-training aan om alle functies van deze vlaggenschipsoftware te benutten.
Ontdek onze opleidingenagendaContact

 

Organiseer een online meeting met Zoom

Zoom is ontwikkeld om op afstand te kunnen vergaderen. Sindsdien is de software enorm geëvolueerd. Het heeft nu veel functies. Zoom leren gebruiken met Quality Training stelt u in staat om op een vloeiende en interactieve manier online meetings te organiseren en te volgen.

Nodig medewerkers uit voor vergaderingen

Met Zoom organiseer je zowel één-op-één interviews als meetings met maximaal 1000 deelnemers.

U kunt ook werknemers of medewerkers uitnodigen, zelfs als u niet de leider van de vergadering bent. Met Zoom Professional Training leert u:

 • vergaderingen maken en plannen;
 • uitnodigingen maken en verzenden en hun herinneringen plannen;
 • een toegangslink delen;
 • een wachtkamer opzetten en beheren om alleen geautoriseerde deelnemers te accepteren;
 • vergrendel de vergadering om geen deelnemers meer te accepteren;
 • deel de essentiële elementen van de bijeenkomst;
 • neem de vergadering op en deel deze met de groep;
 • deelnemers in subgroepen laten werken

Een vergadering plannen en opnemen

Met Zoom kun je vergaderingen meteen starten of plannen voor later. Door de Zoom-training te volgen, leert u hoe u uw vergaderingen of die van uw medewerkers plant. Dankzij de vele integraties ontdek je ook hoe je rechtstreeks vanuit Outlook of met de Google Agenda-extensie voor Chrome, Firefox en G Suite een Zoom-vergadering plant. U kunt er ook voor kiezen om alle of een deel van uw vergaderingen op te nemen om ze opnieuw af te spelen.

Deel je scherm

Tijdens een vergadering zult u vaak uw scherm moeten delen om informatie te presenteren, een probleem te demonstreren of te melden, enz. Als je ervoor kiest om een ​​Zoom training te volgen, weet je hoe je deze handeling die soms delicaat kan zijn eenvoudig uitvoert. Ook leer je hoe je twee monitoren gebruikt, je geluid deelt of eenvoudig overschakelt naar volledig scherm.

Brainstormruimten en brainstormgroepen maken

In brainstormruimten kunt u tot 50 subgroepen van deelnemers creëren. De leider kan ervoor kiezen om ze zelf uit te delen. Dit is een zeer handige optie voor het online organiseren van workshops of zelfs teambuildings. Trainen in Zoom stelt u in staat om te begrijpen hoe u deelnemers aan een ruimte kunt toewijzen, eenvoudig kunt overschakelen van de ene sessie naar de andere en tegelijkertijd met alle subgroepen kunt communiceren.
Ontdek onze opleidingenagendaContact

 

Animeer uw videoconferenties met Zoom

Als uw videoconferenties eenmaal zijn gepland en georganiseerd, kunt u ze veel levendiger en interactiever maken dankzij de vele mogelijkheden die Zoom biedt.

Met de Zoom professional training aangeboden door Quality Training leer je:

 • programmeer online-enquêtes: met meerkeuze- of gratis antwoorden, kunt u de meningen van deelnemers verzamelen of quizzen organiseren. Aan het einde van de vergadering kunt u peilingsstatistieken downloaden.
 • vraag/antwoord-sessies maken: om interacties te organiseren, ontdek je hoe je een Q&A-tabblad opzet om de vragen van deelnemers te scheiden van andere chatberichten.
 • live aantekeningen maken op de dia’s van de presentatie: na feedback van uw gesprekspartners kunt u uw PowerPoint live aanpassen om rekening te houden met hun opmerkingen. Dit is een zeer nuttige optie tijdens de projectontwerp- of brainstormfasen.
 • activeer een collaboratief whiteboard (whiteboard) om de ideeën van uw teams te verzamelen en verzamelen. Aan het einde van de online meeting kun je de notities downloaden en delen.

U leert ook hoe u het ontwerp van uw vergaderingen kunt verbeteren door filters en achtergronden toe te passen of als overlay op uw diavoorstellingen te verschijnen.

Volg een Zoom training bij Quality Training

Zoom is daarom een ​​bijzonder krachtige en veelzijdige software voor het hosten van professionele vergaderingen en videoconferenties. De trainers van Quality Training kunnen rechtstreeks naar uw locatie komen om uw werknemers en medewerkers te leren hoe ze het meeste uit dit hulpmiddel kunnen halen.

We organiseren ook regelmatig intercompany-opleidingen in onze gebouwen in Brussel.

Tot slot, als je niet kunt of wilt reizen, is het mogelijk om op afstand in Zoom te trainen dankzij onze webinars en virtuele lessen.

quality training formations nl14

Aankomende opleidingen

Deze opleidingen zijn binnenkort beschikbaar op inter-company basis, maar we organiseren ze ook graag bij u op locatie, aangepast aan de behoeften van uw bedrijf!

Neem contact met ons op via onze website, per e-mail of per telefoon +32 476 62 99 11 als je meer informatie wilt.

De analyse van je behoeften is gratis!

U bent misschien ook geïnteresseerd in

Wilt u uw teams trainen? 

Onze opleidingen zijn beschikbaar in België: in Brussel, Wallonië of Vlaanderen, maar ook in Frankrijk.
Formation Word Belgique

Neem contact op met Quality Training