logo quality color
quality training formations nl17

Opleidingen Microsoft To Do

Het belang van het trainen van medewerkers in het gebruik van Microsoft To Do voor een bedrijf?

Microsoft To Do, voor het eerst beschikbaar in april 2017, is een platformonafhankelijke taakbeheerder waarmee u uw belangrijkste taken kunt synchroniseren met Outlook en Planner. Het platform is ook beschikbaar op andere apparaten met behulp van de mobiele app en is perfect geschikt voor bedrijven. Dit brengt vele voordelen met zich mee:

 

 • De applicatie helpt u al uw taken te beheren, of u nu op computer, tablet of natuurlijk smartphone bent. Taken kunnen worden gesynchroniseerd tussen Outlook en To Do om alles op dezelfde plaats te vinden.
 • Je zult in staat zijn om een ​​systeem van groepslijsten te ontwerpen, waardoor taken kunnen worden gesorteerd, met een reset zodra ze ten einde zijn.
 • Om het lezen te vergemakkelijken, kunt u een precieze kleurcode koppelen aan uw verschillende lijsten.

formation microsoft to do

Of je nu onderweg bent of thuis, wil je een vereenvoudigde tool vinden om met slechts een paar klikken toegang te krijgen tot je takenlijst om zo georganiseerd mogelijk te blijven? Microsoft To Do, platformonafhankelijke taakbeheerder, ondersteunt u en stelt u in staat uw verschillende taken te synchroniseren met Outlook en Planner. Ook beschikbaar via de mobiele applicatie, kunt u ook uw taken creëren en delen met uw naaste medewerkers. Om alles te weten te komen over deze essentiële tool, kiest u voor Microsoft To Do-training met Quality Training!
 

Ontdek onze opleidingenagendaContact

 

Microsoft To Do-training door Quality Training

Doelen

Aan het einde van deze training ben je in staat om:

 • Beheer uw eigen taken
 • Delegeer taken aan anderen en houd de voortgang bij
 • Geef prioriteit aan bepaalde taken
 • Samenwerken in een team aan verschillende projecten

Inhoud

 • Wat is Microsoft ToDo?
 • Maak je eigen taken of importeer ze vanuit Outlook of Planner
 • Maak uw eigen aangepaste lijsten
 • Deel uw lijsten en wijs taken toe aan uw medewerkers
 • Gebruik slimme en gepersonaliseerde suggesties
 • Organiseer uw taken voor uw dag
 • Voeg deadlines en herinneringen toe
 • Smartphone-app
 • Tips en trucs

 

Ontdek onze opleidingenagendaContact

 

De punten die uitgebreid aan bod komen tijdens de Microsoft To Do training

Om u in staat te stellen de belangrijkste essentiële begrippen van Microsoft To Do onder de knie te krijgen, biedt onze Quality Training-organisatie trainingen aan die zich kunnen aanpassen aan een beginnersdoel, met in het bijzonder praktische oefeningen om u op lange termijn volledig autonoom te maken op de interface.

Zelf taken maken

Dit is duidelijk de belangrijkste kracht van Microsoft To Do. Dat wil zeggen de mogelijkheid om eigen taken aan te maken, maar ook om deze te importeren via platformen als Outlook of Planner. Hiervoor moet u een actief account hebben op de Microsoft-omgeving. Nadat u de verschillende taken hebt gemaakt of geïmporteerd, heeft u dankzij de vele opdrachten van de software de mogelijkheid om verschillende elementen aan de taken toe te voegen, zoals bestanden, herinneringen toe te voegen of zelfs een deadline te melden, d.w.z. een specifieke datum zeggen en tijdstip waarop deze taak voltooid moet zijn.

Maak aangepaste lijsten

Microsoft To Do is software die werkt met een set slimme lijsten. Zo kunt u een geplande lijst vinden met taken waarvoor een einddatum is meegedeeld of een lijst met de naam “E-mail” die alleen de taken weergeeft die zijn gemaakt door een e-mail te markeren met behulp van Outlook. Met behulp van het gedeelte Instellingen van uw profiel kunt u uw verschillende lijsten aanpassen, maar ook slimme lijsten verbergen. Houd er rekening mee dat taken in meer dan één van uw lijsten kunnen voorkomen.

Deel taken met uw medewerkers

Software die speciaal is aangepast aan de zakenwereld, een van de belangrijkste doelstellingen van Microsoft To Do is in feite het bevorderen van de uitwisseling en het goede beheer van ieders werk. Hiervoor kunt u via de interface uw taken en uw gepersonaliseerde lijsten delen met uw naaste medewerkers. Hiervoor is het gedeelte Delen, beschikbaar op uw dashboard, belangrijk om onder de knie te krijgen. Omdat het u zal helpen uitnodigingslinks te maken om uw taken of uw lijsten beter te delen met de betrokkenen, via een e-mail zoals Outlook.

Organiseer taken voor uw dag

Naast de mogelijkheid om taken te delen met leden van uw team, en zo de productiviteit binnen uw bedrijf te verbeteren, is het primaire doel van de Microsoft To Do-interface vooral om uw eigen werkdagen te organiseren. Dus elke dag worden de taken gereset in je My Day-bord, met slimme taaksuggesties die ook aan je worden aangeboden. De lijsten worden gekoppeld aan kleurcodes, zodat u al uw dagen beter kunt visualiseren. De tool heeft ook een donkere modus voor een veel geschikter visueel comfort.

taches journée microsoft to do

Voeg deadlines en herinneringen toe

Nadat u uw eigen taken hebt gemaakt, kunt u veel elementen toevoegen, zoals de beschrijving van de taak in kwestie, of zelfs bestanden waarmee u deze beter kunt begrijpen wanneer u deze deelt met uw team. Nog interessanter, de applicatie biedt zijn gebruikers de mogelijkheid om vervaldata of herinneringen te definiëren. Met deze functie verlies je je belangrijkste doelen niet uit het oog en eenmaal gepland verschijnen je taken onder de geplande slimme lijst. Zo weet u precies wanneer uw hoofdtaken afgerond moeten zijn, voor een optimale organisatie binnen de kaders van uw werk en dat van uw team.

Ontdekking van de mobiele applicatie

Als de Microsoft To Do-interface duidelijk wordt gebruikt op computers binnen bedrijven, is er een mobiele applicatie – beschikbaar in zowel de Apple Store als Google Play – waarmee je de voortgang van je werk en het beheer van verschillende taken in de gaten kunt houden. De training aangeboden door onze organisatie Quality Training laat u zien hoe de mobiele applicatie gemaakt wordt en hoe u deze zo intelligent mogelijk kunt gebruiken. Het doel is om de applicatie volledig onder de knie te krijgen voor correct gebruik in het bedrijfsleven.

quality training formations nl17

Aankomende opleidingen

Deze opleidingen zijn binnenkort beschikbaar op inter-company basis, maar we organiseren ze ook graag bij u op locatie, aangepast aan de behoeften van uw bedrijf!

Neem contact met ons op via onze website, per e-mail of per telefoon +32 476 62 99 11 als je meer informatie wilt.

De analyse van je behoeften is gratis!

U bent misschien ook geïnteresseerd in

Wilt u uw teams trainen? 

Onze opleidingen zijn beschikbaar in België: in Brussel, Wallonië of Vlaanderen, maar ook in Frankrijk.
Formation Word Belgique

Neem contact op met Quality Training