logo quality color
quality training formations nl16

De Mac wereld

Of het nu gaat om een verdieping van de kennis van uw iPad, iPhone, Mac of programma’s als Keynote, deze Apple-opleidingen leren u alle kneepjes van de Mac-wereld!
 

Ontdek onze opleidingenagendaContact

 

Het Mac OS-systeem is de onbetwiste maatstaf voor computers en heeft veel onderdelen die beheerst moeten worden omdat het fundamenteel verschilt van de Windows-omgeving. Omdat het steeds vaker door bedrijven wordt gebruikt, is het van belang alle nuances te begrijpen en de belangrijkste accessoires te leren beheersen, van de iPhone tot de iPad en natuurlijk de MacBook-computer. Apple, een multinational die alle digitale codes op zijn kop heeft gezet, bestaat al sinds het eind van de jaren zeventig en blijft zichzelf sindsdien steeds opnieuw uitvinden.

Wilt u de tools van dit toonaangevende merk ontdekken? Kies dan voor een Mac-opleiding!

Leer alles over Mac OS bij Quality Training

Jaarlijks komen er nieuwe producten van Apple op de markt en het merk en zijn tools zijn overal in ons dagelijks leven aanwezig. De producten verschillen echter sterk van andere merken op de markt, wat ook het enorme succes verklaart. Daarom is het even wennen bij het eerste gebruik van Apple. Bij Quality Training bieden wij u de mogelijkheid om de Apple-producten te ontdekken, zoals de MacBook, Iphone en natuurlijk de Ipad, en alle nodige vaardigheden te verwerven voor een goed gebruik en goede beheersing ervan. En ze dus kunnen gebruiken in het dagelijks leven, zowel beroepsmatig als privé.
 

Ontdek onze opleidingenagendaContact

 

De doelen van de Mac Apple-opleiding

Onze Mac-opleiding bestaat uit een compleet programma waardoor u verschillende doelen kunt bereiken, zoals:

  • leren hoe u gemakkelijk door de interface van de verschillende producten van het merk kunt navigeren;
  • het kunnen beheren van de belangrijkste extensies;
  • en het beheren van de systeemvoorkeuren.

Tijdens deze Apple-opleiding bekijken we samen de ontwikkeling van de Apple-producten en het Mac OS-systeem door de jaren heen, ontdekken we de belangrijkste parameters van de tools en leren we de onmisbare toepassingen, met name voor het organiseren van taken. Dit is immers essentieel voor het efficiënt werken binnen een bedrijf. Elke pijler van onze opleiding wordt afgewisseld met een workshop op een Mac, een praktijkgeval om u in staat te stellen alle technische vaardigheden te verwerven die nodig zijn voor een goed gebruik van deze producten.

Ten slotte neemt uw trainer ook de tijd om de netwerkintegratie (configuratie, het delen van bestanden of verbinding op afstand) en de oplossing van de meest voorkomende problemen te bespreken, zodat u dagelijks zelfstandig de Apple-producten kunt gebruiken.

Voor wie is de Mac-opleiding van Quality Training bedoeld?

Onze organisatie Quality Training is een expert op het gebied van bureauticatools en helpen u sinds 2008 om zelfstandiger en efficiënter in het bedrijfsleven te zijn. 40 meertalige trainers begeleiden u en gebruiken verschillende lesmethoden voor sessies die aan al uw ambities voldoen. Onze Mac-opleiding kan fysiek of op afstand worden gevolgd en richt zich op verschillende profielen. Tegenwoordig is het namelijk essentieel om alle functionaliteiten van dit besturingssysteem, dat steeds vaker in het bedrijfsleven wordt gebruikt, te begrijpen.

Of u nu een bedrijfsleider, een werknemer of een jonge ondernemer in spe bent, als u de Apple-producten op de juiste manier gebruikt, zal het dagelijkse gebruik ervan bijzonder soepel en intuïtief verlopen. Na afronding van deze sessie kunt u de verschillende elementen van een Apple-interface hanteren, door

  • de belangrijkste toepassingen te gebruiken
  • en te weten hoe netwerkdiensten en -verbindingen moeten worden geconfigureerd,
  • en tegelijkertijd de meest voorkomende problemen in het systeem te kunnen opsporen en beheersen.

Onze opleiding is zeer interactief, zodat u alle vragen kunt stellen die nodig zijn om de tool goed onder de knie te krijgen.
 

Ontdek onze opleidingenagendaContact

 

Quality Training begeleidt u bij de bedrijfsopleidingen in bureautica

Met meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van bedrijfsopleidingen en het opleiden in de meest geschikte IT-oplossingen voor uw bedrijf, ondersteunt Quality Training u dagelijks. Onze organisatie is Qfor-gecertificeerd en biedt u opleidingen aan die perfect op uw behoeften en mogelijkheden zijn aangepast. Of u de opleiding nu op afstand volgt, via webinars, e-learning of bij u op locatie, wij zijn er om u te helpen nieuwe vaardigheden te verwerven en productiever dan ooit te worden in uw beroepsomgeving. Afhankelijk van uw niveau en uw behoeften bieden wij u uw opleidingen op maat aan om samen met u al uw doelen te bereiken.

Wilt u de Apple- en Mac OS-omgeving ontdekken en alle tools ervan beheersen? Vertrouw dan op Quality Training en kies voor een Mac-opleiding bij ons!

quality training formations nl16

Aankomende opleidingen

Deze opleidingen zijn binnenkort beschikbaar op inter-company basis, maar we organiseren ze ook graag bij u op locatie, aangepast aan de behoeften van uw bedrijf!

Neem contact met ons op via onze website, per e-mail of per telefoon +32 476 62 99 11 als je meer informatie wilt.

De analyse van je behoeften is gratis!

U bent misschien ook geïnteresseerd in

Wilt u uw teams trainen? 

Onze opleidingen zijn beschikbaar in België: in Brussel, Wallonië of Vlaanderen, maar ook in Frankrijk.
Formation Word Belgique

Neem contact op met Quality Training