logo quality color

Apple – Mac

iPad, iPhone, Mac en alle andere Apple-applicaties komen aan bod in onze opleidingen! Alle opleidingen kunnen we voor uw teams op maat aanbieden en worden georganiseerd bij u op locatie of in één van onze leslokalen!

Het Apple-universum voor bedrijven

Sinds zijn komst eind jaren zeventig heeft het bedrijf Apple de tot dan toe gevestigde orde volledig omvergeworpen. Sindsdien is het merk niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en vindt het zichzelf bij elke nieuwe release opnieuw uit. Het merk biedt een breed scala aan accessoires, van smartphones tot hightech computers en tablets. Maar bovenal wordt de Apple-omgeving, die radicaal verschilt van het Windows-universum, steeds meer gebruikt door bedrijven, wat de almacht van de multinational alleen maar versterkt.

Wilt u meer weten over de tools van het merk en leren hoe u alle aspecten ervan beheerst? Kies dan voor een Apple-opleiding bij ons!

Ontdek de Apple-opleiding van Quality Training

Quality Training is opgericht in 2008 en biedt talrijke gekwalificeerde opleidingen, om vaardigheden te vergroten en nieuwe vaardigheden te leren om steeds doeltreffender te zijn in de beroepsomgeving. Tijdens de Apple workshop kunt u zich meer vertrouwd maken met de Mac-omgeving (die in veel opzichten verschilt van de pc-wereld) en alle functies ervan leren kennen.

Deze opleiding kan fysiek bij u op locatie gevolgd worden of op afstand via e-learning bijvoorbeeld of in onze eigen leslokalen. Schroom niet om Apple bij ons te leren.

De basisfuncties van Apple beheersen

Wanneer een Apple-applicatie voor de eerste gebruikt wordt, is het eerste wat opvalt de eenvoud en ergonomie van het prachtige ontwerp. In tegenstelling tot de pc-omgeving zijn er niet veel commando-opties, de gebruiker kan direct naar het menu van zijn keuze gaan. Dit geldt zowel voor computers als voor smartphones.

Het opstarten van een apparaat verloopt snel en efficiënt, met onmiddellijke toegang tot het bureaublad en het dock met alle beschikbare applicaties, zodat u uw keuze kunt maken zonder vijf minuten te moeten zoeken naar de juiste snelkoppeling. Alles is zo ontworpen dat de gebruiker snel kan werken met een zeer ergonomische drager.

Dankzij de Apple-cursus die u bij ons volgt, navigeert u heel gemakkelijk door de vele functies van uw MacBook of iMac en ontdekt u hoe alles werkt. Het doel van het merk is altijd geweest om te zorgen voor een gebruikerservaring die iedereen ondersteuning biedt om uiterst efficiënt te zijn in hun verschillende taken. Met de Apple-certificering kunt u perfect zelfstandig met deze omgeving omgaan.

De Apple-applicaties beheersen

Om het de gebruiker gemakkelijker te maken, worden veel applicaties direct bij het opstarten van de Apple-computer geïnstalleerd. Zo vindt u er veel intuïtieve software zoals:

  • Pages – een krachtige tekstverwerker die Word-bestanden opent
  • Keynote – maakt grote PowerPoint-presentaties;
    een emailapplicatie waarmee u verschillende adressen op één plaats kunt combineren
  • Numbers, een spreadsheet die Excel-bestanden opent

Naast deze krachtige software vindt u ook tools voor alledaagse taken, zoals

  • een ergonomische agenda
  • een notitie-applicatie om al uw reminders op te nemen
  • of de iPhoto-software, ideaal voor het archiveren en bewerken van uw laatste foto’s

Hoewel deze applicaties u helpen in uw beroeps- en privéleven, is er nog veel meer software die u met een paar muisklikken in de Apple Store kunt kopen. Tijdens onze Apple-workshop bekijken we samen hoe u al uw applicaties gemakkelijk kunt beheren, en ze zo optimaal kunt benutten.

Waarom een Apple-opleiding volgen bij Quality Training?

Met meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van bedrijfsopleidingen, ondersteunt onze organisatie Quality Training u in uw dagelijks werk om uw vaardigheden in uw beroepsleven te versterken. We zijn Qfor-gecertificeerd en bieden een breed scala aan opleidingen, aangepast aan uw behoeften en mogelijkheden. Onze vele trainers staan elke dag klaar om u te helpen productiever en efficiënter dan ooit te worden.

Onze verschillende opleidingen kunnen worden aangepast voor afstandsonderwijs, met behulp van e-learning of in onze lokalen. Onze vele sessies zijn perfect aan te passen aan uw niveau en de nieuwe vaardigheden die u wilt verwerven.

Tijdens de Apple-opleiding ontdekt u de belangrijkste aspecten van de Apple-omgeving om alle nuances en de verschillende tools van het internationale merk onder de knie te krijgen. Vertrouw op de knowhow van Quality Training en kies voor een Apple-opleiding bij ons!

Praktische info 

Wilt u aanvullende informatie? Wilt u een Apple-opleiding volgen bij Quality Training? Neem contact met ons op:

E-mailmarie@qualitytraining.be

Telefoon+32 (0) 2 331 46 66 OF +32 (0) 476 62 99 11

Adres: Haanstraat 51, 1180 Brussel

Aankomende opleidingen

Deze opleidingen zijn binnenkort beschikbaar op inter-company basis, maar we organiseren ze ook graag bij u op locatie, aangepast aan de behoeften van uw bedrijf!

Neem contact met ons op via onze website, per e-mail of per telefoon +32 476 62 99 11 als je meer informatie wilt.

De analyse van je behoeften is gratis!

U bent misschien ook geïnteresseerd in

Wilt u uw teams trainen? 

Onze opleidingen zijn beschikbaar in België: in Brussel, Wallonië of Vlaanderen, maar ook in Frankrijk.
Formation Word Belgique

Neem contact op met Quality Training