logo quality color
quality training formations nl5

Onze Gmail opleidingen

Als we het hebben over Gmail, denken we meteen aan de beroemde e-mailservice van Google. Toch is het veel meer dan alleen een e-mailuitwisselingsdienst. Gmail heeft tientallen geavanceerde functies en integraties met tal van services. Veel gebruikers benutten echter niet alle mogelijkheden van deze Google-oplossing.

Daarom biedt Quality Training Gmail-trainingen aan om van u een expert in deze tool te maken.

 

Ontdek onze opleidingenagendaContact

 

Benut uw Gmail-inbox optimaal

Met bijna 1,5 miljard actieve gebruikers is Gmail ’s werelds meest gebruikte e-mailservice, ver voor op Hotmail of Yahoo. Deze populariteit is te danken aan de kwaliteit en gratis beschikbaarheid van de mailbox. Google biedt standaard 15 GB opslagruimte om berichten te ontvangen en te verzenden.

Gmail biedt ook handige organisatiemogelijkheden, zoals:

 • Filters die kunnen worden toegepast op een specifiek e-mailadres, onderwerp of inhoud. Ze maken het mogelijk om inkomende e-mails automatisch te sorteren, te filteren of zelfs door te sturen.
 • Labels om berichten te classificeren met één of meerdere tags terwijl ze allemaal op één weergave worden bewaard.
 • Tabbladen die kunnen worden gebruikt om minder relevante e-mails te filteren (bijvoorbeeld meldingen van sociale netwerken en commerciële berichten).

Met behulp van al deze opties kunt u uw mailbox beter beheren en organiseren. Door u te trainen in Gmail leert u hoe u ze op een manier kunt gebruiken die past bij uw activiteiten. Hierdoor wordt het verwerken van e-mails aanzienlijk versneld en vereenvoudigd. Uw inbox wordt ontdaan van onnodige berichten en u kunt uw gesprekken gemakkelijk organiseren.

Het resultaat: tijdwinst en productiviteit!

 

Ontdek de belangrijkste functies van Gmail

De groeiende populariteit van Gmail is ook te danken aan de vele gratis functies die zijn inbegrepen bij de mailbox. Hier zijn de belangrijkste:

 

Geavanceerde gespreksbeheerfuncties

 • Met Gmail kunt u antwoorden verbergen die u niet interesseren. Deze functie is bijzonder handig wanneer u in gesprekslussen zit die uw inbox overbelasten.
 • Als u daarentegen een belangrijk bericht ontvangt maar het niet onmiddellijk kunt verwerken, kunt u het in de wacht zetten. Het bericht wordt dan onzichtbaar in uw inbox en zal op de door u gekozen datum en tijd weer verschijnen.
 • Tot slot leert u door het volgen van een Gmail-training hoe u alle mogelijkheden van de geavanceerde zoekfunctie kunt benutten. U kunt berichten terugvinden op basis van hun onderwerp of afzender, maar ook op basis van datums of bijlagen.

 

Beveiligingsopties

 • Als een e-mailadres of bericht verdacht lijkt, kunt u het markeren als een ongewenst contact. Alle e-mails van dat adres worden dan doorgestuurd naar de spamfolder.
 • Door de Gmail-training van Quality Training te volgen, leert u ook hoe u een spammer definitief kunt blokkeren.
 • U leert ook hoe u uw gevoelige gegevens kunt beschermen met een wachtwoord of door een “zelfvernietigend” systeem op te zetten. Uw ontvangers kunnen het bericht niet afdrukken, downloaden of doorsturen. U kunt op elk moment de toegang tot het document intrekken.

Tools voor het optimaliseren van het schrijven van e-mails

 • Het leren gebruiken van Gmail in geavanceerde modus stelt u in staat om sneller te schrijven tijdens het opstellen van uw berichten. De Google-service beschikt onder andere over een automatische aanvullingsfunctie, genaamd “Smart Composer”, die u automatisch woorden aanbiedt om uw berichten snel aan te vullen.
 • U kunt ook grote bijlagen uitwisselen, zowel rechtstreeks in de mailbox als via Google Drive-integratie.

 

Ontdek onze opleidingenagendaContact

 

Gmail-trainingen in kleine groepen en op afstand

Het leren gebruiken van Gmail op basis van uw behoeften kan u veel tijd besparen. Bij Quality Training bieden we daarom trainingen aan die zijn afgestemd op iedereen.

U kunt een Gmail-training volgen in kleine groepen in onze trainingslokalen overal in België. Als u niet in staat bent om te reizen of als u dat niet wenst, kunt u ook op afstand worden getraind, vanuit uw bedrijf of uw huis, via onze virtuele lessen.

Tot slot bieden we ook bedrijfsinterne trainingen aan om u te leren hoe u alle functies van Gmail in uw professionele activiteit kunt benutten, rechtstreeks in uw eigen locatie.

 

Quality Training: de sterke punten van onze trainingen

Quality Training is gecertificeerd door QFor, wat de kwaliteit van onze trainingen waarborgt. We vertrouwen op een team van 40 deskundige en meertalige trainers. Of u nu een beginner bent of al een ervaren gebruiker van Gmail, onze docenten kunnen al uw vragen beantwoorden, u adviseren en van u een expert maken in deze e-mailservice.

De inhoud van de Gmail-training is volledig aanpasbaar aan uw behoeften. Op dezelfde manier wordt de pedagogische aanpak (in persoon, op afstand, in een workshop, enz.) aangepast aan uw structuur en beschikbaarheid, zodat u de Gmail-training onder de beste omstandigheden kunt volgen.

quality training formations nl5

Aankomende opleidingen

Deze opleidingen zijn binnenkort beschikbaar op inter-company basis, maar we organiseren ze ook graag bij u op locatie, aangepast aan de behoeften van uw bedrijf!

Neem contact met ons op via onze website, per e-mail of per telefoon +32 476 62 99 11 als je meer informatie wilt.

De analyse van je behoeften is gratis!

U bent misschien ook geïnteresseerd in

Wilt u uw teams trainen? 

Onze opleidingen zijn beschikbaar in België: in Brussel, Wallonië of Vlaanderen, maar ook in Frankrijk.
Formation Word Belgique

Neem contact op met Quality Training