logo quality color

Opleidingen Google-tools

Google Apps, Google Docs, Google Drive, en meer … alle Google-producten worden tijdens deze opleidingen behandeld!

De Google-opleidingen die wij aanbieden kunnen op maat gemaakt bij u op locatie georganiseerd worden, als webinar of in een van onze leslokalen, maar u kunt zich ook inschrijven voor een van de vele sessies in kleine groepjes!

Verbeter de productiviteit van uw teams

Google is niet alleen maar een zoekmachine. De internetgigant heeft ook veel praktische tools voor professionals en bedrijven. Met onze Google Suite-opleiding leert u de beste functionaliteiten van Google Apps te gebruiken:

 • te delen;
 • samen te werken aan documenten, spreadsheets en presentaties met Google Docs;
 • en met Google Drive gegevens in de cloud op te slaan en uit te wisselen. 

Al deze tools vereenvoudigen het gelijktijdig werken met meerdere personen of het werken op afstand aanzienlijk. Ontdek onze Google-opleiding en verbeter meteen de productiviteit van uw teams.

Leer meer over de Google-tools met Quality Training

Met de Google Suite-opleiding (ook wel G Suite of Google Workspace genoemd) van Quality Training krijgt u snel de Google-producten die aansluiten bij uw behoeften onder de knie.

Win aan efficiëntie met de Google Docs Editor

Google Docs Editor of Google Docs is een office suite dat de mogelijkheid biedt om online inhoud te creëren en te bewerken. Bestanden kunnen tegelijkertijd en door meerdere personen worden gewijzigd dankzij een gezamenlijk beheer.

De cursussen Google Docs Editors bestaan uit workshops over:

 • Google Docs: een online tekstverwerkingsprogramma vergelijkbaar met Word;
 • Google Sheets: een spreadsheet-programma (spreadsheets);
 • Google Slides: voor het maken van presentaties;
 • Google Forms: voor het opzetten van online enquêtes.

Uw bestanden veilig opslaan en delen in Google Drive

Google Drive is een cloud-gebaseerde opslagoplossing. Bestanden worden online opgeslagen en zijn beschikbaar vanaf elk apparaat en elke locatie. Een nauwkeurig beheer van de toegangsrechten en encryptiemiddelen garanderen de vertrouwelijkheid en veiligheid van de opgeslagen gegevens. Met Google Drive kunt u uw documenten delen met andere medewerkers door ze de rol te geven van redacteur, lezer of commentator.

De Google Drive-workshop van Quality Training behandelt ook meer geavanceerde functionaliteiten zoals het beheer van wijzigingen en uitbreidingen om nog sneller te werken.

Efficiënt communiceren met Gmail en Google Meet

Gmail is een bekende berichtendienst. Deze heeft veel praktische functionaliteiten die echter nog weinig bekend zijn. Met de Google-training van Quality Training wordt u een gevorderde Gmail-gebruiker. Afhankelijk van uw behoeften kunt u Google-workshops volgen over:

 • meldingenbeheer;
 • de afstelling van de schermkleppen;
 • de mogelijkheden om verzonden mails ongedaan te maken;
 • gecodeerde berichten verzenden via de vertrouwelijke modus;
 • geavanceerd zoeken naar mail.

Google Meet is een online videoconferentietool voor bedrijven. Hiermee kunt u op een eenvoudige en veilige manier vergaderingen organiseren.

Met Quality Training leert u ook hoe u Google Meet kunt gebruiken om:

 • gezamenlijke brainstormsessies te plannen met de integratie van een digitaal whiteboard;
 • uw presentaties interactiever te maken met real-time polls en vraag- en antwoordsystemen;
 • de videokwaliteiten te verbeteren en de achtergrond aan te passen;
 • vergaderingen rechtstreeks vanuit Gmail te starten of er aan deel te nemen.

Een Google-training op maat bij Quality Training

De Google-opleidingen van Quality Training zijn aanpasbaar om volledig aan uw behoeften te voldoen. Wij houden ook rekening met uw organisatorische restricties om u de meest efficiënte lesmethode aan te kunnen bieden. Daarom bieden wij onder andere:

 • een online Google-opleiding in de vorm van een interactief webinar of virtueel klaslokaal;
 • Google-workshops bij u op locatie om uw teams op te leiden;
 • inter-company Google-trainingen in onze leslokalen in Brussel.

Google dagelijks in uw bedrijf gebruiken

Door Google-oplossingen in uw bedrijf te gebruiken, kunnen uw medewerkers dagelijks sneller en efficiënter werken. Dankzij de Google-training van Quality Training wordt het gebruik van samenwerkings- en productiviteitstoepassingen inderdaad eenvoudig en alledaags voor uw teams. Zij besparen tijd en kunnen zich concentreren op hun kernactiviteiten.

 • Organiseer uw taken: als u Google Workspace kent en beheerst, kunt u tot 171 uur werk per gebruiker per jaar besparen. Met de Google-cursussen van Quality Training kunt u de productiviteit nog meer maximaliseren door deze tools aan te passen aan uw organisatie.
 • Communiceer op afstand: werkt u samen met partners in andere steden en landen of werkt u op afstand? De Google-trainingen zijn gericht op het delen van documenten, bestanden, geavanceerde berichtgeving en het gezamenlijk beheer van Google-agenda’s.
 • Plan brainstormsessies: ontwikkelt u complexe projecten die meerdere vaardigheden en uitgebreide ontwerpfasen vereisen? Het organiseren van een Google-workshop over brainstormtools en gedeelde realtime bestandsbewerking zal de uitwisselings- en planningsfasen helpen versnellen.
 • Maak krachtige presentaties: wilt u uw relaties en communicatie met uw partners en klanten optimaliseren? Met de online Google-opleiding leert u hoe u snel professionele presentaties en spreadsheets maakt en hoe u deze effectief deelt en verspreidt.
 • Sla uw bestanden op: moet u gegevens betrouwbaar en vertrouwelijk opslaan? Onze gekwalificeerde trainers leggen uit hoe u uw Google Drive beveiligt, toegangsrechten instelt en machtigingen beheert.

De Google-opleiding van Quality Training helpt u om professioneel samen te werken en meer taken gemakkelijk en op een veilige manier uit te voeren, ongeacht de grootte van uw organisatie, uw bedrijfstak of het kennisniveau van uw gebruikers.

Praktische info

Vertrouw op Quality Training en leer uw medewerkers de samenwerkingstools te gebruiken. Wilt u meer informatie over onze verschillende bedrijfsopleidingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

E-mailmarie@qualitytraining.be

Telefoon+32 (0) 2 331 46 66 OF +32 (0) 476 62 99 11

Adres: Haanstraat 51, 1180 Brussel

Aankomende opleidingen

Deze opleidingen zijn binnenkort beschikbaar op inter-company basis, maar we organiseren ze ook graag bij u op locatie, aangepast aan de behoeften van uw bedrijf!

Neem contact met ons op via onze website, per e-mail of per telefoon +32 476 62 99 11 als je meer informatie wilt.

De analyse van je behoeften is gratis!

U bent misschien ook geïnteresseerd in

Wilt u uw teams trainen? 

Onze opleidingen zijn beschikbaar in België: in Brussel, Wallonië of Vlaanderen, maar ook in Frankrijk.
Formation Word Belgique

Neem contact op met Quality Training