logo quality color
Ordinateur Adobe Captivate

Onze Adobe Captivate voor beginners trainingen

Geboren in het begin van de jaren 2000, stelt de Adobe Captivate-software u in staat om vele interactieve presentaties te maken, die kunnen worden gebruikt in het kader van e-learninginhoud. De interface, afkomstig van de Adobe-suite, is bijzonder uitgebreid en biedt talloze functionaliteiten om diverse multimediale tools aan uw presentaties toe te voegen. Kies voor een Adobe Captivate-training bij Quality Training om dit zeer uitgebreide programma onder de knie te krijgen!

 

Waarvoor dient Adobe Captivate?

Adobe Captivate is een creatiesoftware die beschikbaar is voor zowel Windows- als Mac OS-omgevingen. Het stelt gebruikers in staat om online leerinhoud te maken, zoals software-simulaties, specifieke quizzen of e-learningmodules voor professionele training. Het is een zeer krachtige technische software die u helpt om al uw ideeën te realiseren. U kunt onder andere trainingen in virtual reality creëren, evenals zeer interactieve video’s, waardoor u een echte uitwisseling met uw doelgroep kunt hebben. De interface biedt ook een uitgebreide mobiele ervaring, met de mogelijkheid om een module te bouwen in responsive design voor een geoptimaliseerde gebruikerservaring. Omdat de interface van Adobe Captivate vrij technisch is, kan het nuttig zijn om al bekend te zijn met de Adobe-suite, vooral met programma’s zoals Photoshop of Illustrator. Ordinateur Adobe Captivate

De beginnerscursus Adobe Captivate

Locatie / Afstandsonderwijs?

Zowel locatie- als afstandsonderwijs zijn mogelijk.

 

Niveau

Basis

 

Vereisten

Computervaardigheden beheersen

 

Doelgroep

Iedereen die e-learning trainingsinhoud wil ontwikkelen

 

Doelstellingen

Het doel van deze cursus is om op een praktische manier te werken en een volledige en geldige e-Learning module te maken om de cursist vertrouwd te maken met de logica van de software en het gebruik ervan. Het plaatsen op onze server zal uw leertraject valideren.

 

Gedetailleerd programma

 • Vertrouwd raken met de interface van Adobe Captivate 2019
 • Slides maken
 • Standaard objecten opnemen
 • Multimedia-objecten opnemen
 • Werken met de tijdlijn
 • Ondertitels en tekst-naar-spraak beheren
 • Interactieve objecten opnemen
 • Stijlen, sjablonen, thema’s en master slides
 • Een demonstratievideo maken of een bestaande video importeren
 • MSO’s (Multi-State Objects) maken
 • Een quiz maken
 • Samenwerken met Adobe Audition om het geluid te corrigeren
 • Geavanceerde variabelen en acties
 • Uitvoer instellen: Scorm-bestanden, exporteren naar video of YouTube, enz.

 

Duur

1 dag

 

Hier zijn de punten die behandeld worden tijdens de training:

Op één dag zal de Adobe Captivate-training u de eerste ervaring met de interface bieden en de verschillende functionaliteiten behandelen. De trainers van ons trainingsinstituut Quality Training zullen verschillende onderwerpen ontwikkelen om interactieve projecten te creëren die gebruikers een rijke ervaring bieden.

 

Vertrouwd raken met de interface en dia’s maken

De eerste stap bij het leren van een nieuwe software is uiteraard vertrouwd raken met de algemene interface. Aangezien Adobe Captivate een bijzonder uitgebreide interface heeft, zullen we de vele mogelijkheden van het menu en de verschillende werkpanelen kunnen bestuderen. In slechts enkele minuten kunt u intuïtieve en uitgebreide e-learning ontwerpen, dankzij de mogelijkheid om nieuwe kant-en-klare dia’s toe te voegen. U kunt uw keuze maken uit talloze dia’s die u naar wens kunt aanpassen, allemaal beschikbaar in het Ressources-paneel.

Objecten toevoegen

Op uw dia’s kunt u diverse objecten toevoegen, zowel standaard als multimedia, om uw presentatie zo interactief mogelijk te maken. U kunt ondertitels en tekst-naar-speech aan uw montage toevoegen om uw e-learning voor een breed publiek toegankelijk te maken. Vervolgens kunt u uw eigen video’s opnemen en zelfs integreren op platforms zoals YouTube of Vimeo. Wij zullen u alle sleutels geven om succesvolle en consistente presentaties te maken, in een volledig responsive design-formaat.

Een project maken vanuit een sjabloon

Om uw presentatieproject op de beste manier aan te passen, kunt u kiezen uit een breed scala aan sjablonen die geavanceerde achtergronden, typografieën, rijke lay-outs en zogenaamde Fluid Boxen bieden. Deze Fluid Boxen maken het gemakkelijk om responsieve content te genereren voor verschillende apparaten. Natuurlijk zijn de thema’s gemakkelijk aanpasbaar aan al uw verwachtingen. U kunt bijvoorbeeld lettertypen met één klik wijzigen, wat de typografie van uw gehele presentatie zal veranderen, niet alleen van de dia waarop u zich bevindt. Modèle Adobe Captivate

Een virtual reality-ervaring

Naast vele mogelijkheden die u tijdens uw trainingsdag kunt bestuderen, zoals het maken van interactieve quizzen, het beheren van vele instellingen of het leren van het toevoegen van SVG-objecten, biedt de software u een prachtige VR-ervaring. Met Adobe Captivate kunt u 360-graden multimedia-inhoud importeren en tal van interactieve elementen toevoegen om uw doelgroep rechtstreeks te betrekken en een echte meeslepende ervaring te creëren. Deze functionaliteit kan zeer interessant zijn voor trainingen met als onderwerp een noodsituatie of crisisbeheer, waarbij de toeschouwer direct betrokken wordt. U kunt ook tekst, afbeeldingen, audio- of videobestanden toevoegen of navigatieacties uitvoeren door te klikken op een geselecteerd gebied.

 

Word een expert in Adobe Captivate met Quality Training

Ons trainingsinstituut Quality Training, opgericht in 2008, biedt diverse kwalificerende trainingen voor bedrijven. Of u nu een bedrijfsleider bent of een werknemer, u heeft de mogelijkheid om bij ons te komen om uw vaardigheden te verbeteren en te trainen in verschillende interfaces. Als onderdeel van uw functie wilt u consistente, professionele presentaties en e-learnings maken met veel interactieve tools? De oplossing Adobe Captivate lijkt het meest relevant. Deze software uit de Adobe-productlijn biedt u inderdaad tal van tools om geavanceerde video’s en presentaties te maken, met name gericht op responsive design en een indrukwekkende virtual reality-ervaring. Het doel van onze Adobe Captivate-training is om u te helpen interactieve projecten te creëren om de aandacht van uw doelgroep te trekken en uitnodigen tot uitwisseling en discussie. Met behulp van vele multimediale tools zullen we u in staat stellen om vele presentatieprojecten succesvol uit te voeren. Kies voor een Adobe Captivate-training en sluit u aan bij ons instituut voor een praktische en praktijkgerichte training, op afstand of in persoon!

Ordinateur Adobe Captivate

Aankomende opleidingen

Deze opleidingen zijn binnenkort beschikbaar op inter-company basis, maar we organiseren ze ook graag bij u op locatie, aangepast aan de behoeften van uw bedrijf!

Neem contact met ons op via onze website, per e-mail of per telefoon +32 476 62 99 11 als je meer informatie wilt.

De analyse van je behoeften is gratis!

U bent misschien ook geïnteresseerd in

Wilt u uw teams trainen? 

Onze opleidingen zijn beschikbaar in België: in Brussel, Wallonië of Vlaanderen, maar ook in Frankrijk.
Formation Word Belgique

Neem contact op met Quality Training