logo quality color

Quality Training: Pionier in AI voor Kantooropleidingen

 

Quality Training: Pionier in AI voor Kantooropleidingen

 

Al meer dan 15 jaar ondersteunt Quality Training bedrijven van alle groottes bij het verwerven van verschillende vaardigheden en kennis die nodig zijn voor het beheersen van kantoortools en soft skills. Dit jaar markeert voor ons een belangrijk keerpunt, aangezien we, zoals je waarschijnlijk hebt opgemerkt, de beslissende stap hebben gezet naar AI en echte pioniers op dat gebied willen zijn.

 

Waarom deze keuze?

Omdat we het landschap van kantooropleidingen willen herdefiniëren door op innovatieve wijze AI te integreren. In dit voortdurend veranderende digitale tijdperk wordt AI een essentiële katalysator om het leren te optimaliseren en de effectiviteit van trainingen te maximaliseren. Het is ook onmisbaar om efficiënter en effectiever te zijn, het welzijn van werknemers te verbeteren, ongeacht de branche waarin je actief bent. We maken het gebruik van AI eenvoudig voor jouw werknemers en stellen hen gerust dat het hen niet zal vervangen in hun dagelijkse taken.

 

De aankomst van Copilot

Met de komst van Copilot, een van de AI’s van Microsoft, moet het volledige gebruik van tools van Microsoft 365 opnieuw worden overwogen en bijgewerkt. Uitmuntendheid is altijd een van onze kernwaarden geweest, dus konden we niet doorgaan met het aanbieden van trainingen en beweren dat we voorop lopen in ons vakgebied zonder AI te integreren.

 

AI is geïntegreerd in alle tools

AI is natuurlijk niet exclusief voor Copilot. Alle andere tools waarvoor we training aanbieden, bevatten nu ook een aanzienlijke hoeveelheid AI. Daarom is onze volledige catalogus en de inhoud van onze trainingen bijgewerkt.

 

En concreet? Visie en integratie van AI door Quality Training

In de praktijk zullen onze 40 meertalige experts je dezelfde favoriete trainingen geven, zoals we dat al meer dan 15 jaar doen. Je kunt nu voor elke training kiezen voor de optie met of zonder AI, afhankelijk van jouw voorkeuren, behoeften en verwachtingen. Zoals altijd blijft dicht bij jouw behoeften en verwachtingen onze hoogste prioriteit, en efficiëntie en uitmuntendheid zijn ons handelsmerk! We kijken ernaar uit om deze nieuwe avontuur met jou te beleven!