logo quality color

8 Websites die gratis PowerPoint-sjablonen aanbieden

8 sites qui proposent des templates PowerPoint gratuits

Als u de kwaliteit van uw PowerPoint-presentaties wilt verbeteren, bent u op de juiste plek! Er zijn verschillende websites die een breed scala aan eenvoudig te downloaden PowerPoint-sjablonen aanbieden. U kunt kiezen op basis van uw specifieke behoeften en kostbare tijd besparen bij het maken van uw presentatie.

Hier zijn 8 websites die gratis PowerPoint-sjablonen bieden:

 

Graphic Panda

Deze website biedt een catalogus met diverse ontwerpen en thema’s voor sjablonen. Niet alle PowerPoint-sjablonen zijn echter gratis. Voor sommige meer professionele modellen moet worden betaald. Desalniettemin is het vermeldenswaard dat de gratis sjablonen even mooi, schoon en professioneel zijn als de betaalde. Dus je kunt zeker vinden wat je zoekt tussen de gratis opties. Een extra voordeel van deze site is dat het ook sjablonen biedt voor Keynote en Google Slides.

 

Slide Carnival

Deze site biedt ook een breed scala aan gratis ontwerpen voor PowerPoint-sjablonen. De sjablonen zijn kleurrijker en leuker. Het biedt redelijk professionele en schone sjablonen in de gratis versies. Slide Carnival heeft een specifieke ‘startup’-categorie die is afgestemd op meer professionele presentaties. Deze categorie helpt je het perfecte sjabloon te vinden om je businessplan te presenteren. Daarnaast biedt het ook sjablonen voor Google Slides.

 

Free PPT Templates

Deze site valt op omdat hij volledig gratis is. Het biedt 600 volledig verschillende en gevarieerde ontwerpen voor PowerPoint-sjablonen. Bovendien worden deze sjablonen regelmatig bijgewerkt met nieuwe ontwerpen. Aangezien het alleen gratis versies aanbiedt, krijg je mogelijk niet altijd ultraprofessionele sjablonen, maar het blijft een praktische oplossing voor kleinere presentaties.

 

Microsoft

De maker van PowerPoint biedt natuurlijk ook redelijk professionele PowerPoint-sjablonen aan. Net als Free PPT Templates zijn alle aangeboden sjablonen gratis. De beschikbare sjablonen zijn behoorlijk gevarieerd en aanpasbaar.

 

FPPT

FPPT biedt een breed scala aan PowerPoint-sjablonen met even gevarieerde thema’s. De beschikbare sjablonen zijn zeer geschikt voor professionele presentaties. De website heeft een zeer professionele en zakelijke aanpak. Het is ook beschikbaar in meerdere talen. Bovendien biedt het aanbevolen sjabloonsecties en nieuwe sjablonen.

 

ALLPPT

Deze site biedt vergelijkbare diensten als de eerder genoemde. Het biedt ongeveer twintig categorieën met tal van zeer gevarieerde en volledig gratis PowerPoint-sjablonen. De sjablonen zijn misschien gratis, maar ze zijn zeker niet minder professioneel. ALLPPT biedt sobere, professionele sjablonen met uitstekende ontwerpen.

 

SmileTemplates

Deze site is ongetwijfeld de meest uitgebreide. Het biedt bijna 60 categorieën modellen met meer dan 10.000 beschikbare PowerPoint-sjablonen. Helaas biedt het in vergelijking met andere oplossingen maar heel weinig gratis sjablonen aan, maar het garandeert professionele sjablonen.

 

Showeet

Deze oplossing is bijzonder nuttig voor professionals die op zoek zijn naar creatieve sjablonen. Het heeft een ruime selectie van aangeboden modellen. Deze modellen zijn even gevarieerd, professioneel en creatief. Bovendien zijn ze allemaal gratis en te downloaden van de website. De tool biedt ook tabellen en diagrammen om uw presentaties te verbeteren, en het is ook beschikbaar in het Frans.”