Goede feedback is een cadeau! Wat de inhoud ook is.

In sommige situaties helpt u de persoon om zich bewust te worden van zijn kwaliteiten en sterke punten. U moedigt hem aan om vol te houden. Dit helpt hem zijn gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen te verbeteren.

In andere gevallen is feedback nodig om verbeterpunten vast te stellen. U helpt de persoon dan om zijn gedrag en houding aan te passen of te veranderen…

Het geven van feedback is vandaag de dag nog belangrijker.

Werknemers zijn geïsoleerd, afgesneden van een deel van de informatie, uitwisselingen zijn beperkt. Ze moeten alleen werken. Het is belangrijk dat u hen geruststelt en dat u hen regelmatig feedback geeft.

Om ervoor te zorgen uw feedback echt als een cadeau wordt geaccepteerd, moet u deze zorgvuldig formuleren.

Face-to-face of online?

Beide

Niveau

1

Voorkennis

Geen

Doelgroep

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die feedback moet geven aan collega’s of werknemers.

Doelen

Door het volgen van deze opleiding wordt uw feedback een echte hefboom voor ontwikkeling en motivatie voor uw medewerkers en de mensen om u heen.

Gedetailleerd programma

 • Zelfdiagnose: Uw comfortniveau in verschillende feedbacksituaties
 • Het ontdekken van de uitdagingen van feedback bij telewerken
 • Begrip hebben voor wat er bij de ander speelt

Het in praktijk brengen van eenvoudige en doeltreffende technieken om, op afstand, in staat te zijn om:

 • Uw feedback te formuleren
 • Feedback te vragen
 • Negatieve feedback te ontvangen

Duur

3 uur

Vraag een gratis bestek aan!

  Deze opleiding vindt zeer binnenkort in inter bedrijven verband plaats, maar we zouden ook blij zijn haar op maat van uw bedrijf te organiseren in uw bedrijfsruimten!

  Om meer info te krijgen, contacteer ons via onze website, per e-mail of op het nummer +32 2 331 46 66 of +32 476 62 99 11 si vous désirez recevoir plus d'informations.

  L’analyse de vos besoins est gratuite !

  Intra-company opleiding

  Die opleiding kan op maat van en binnen uw bedrijf (intra-company) worden georganiseerd, in uw bedrijfsruimten of in een van onze leerkamers.

  U krijgt een gratis helpdeskdienst/strong> voorgesteld, alsook een even gratis toegang tot onze online video’s (tips en nieuwtjes).

  Vraag een gratis bestek aan!

  Gratis analyse van uw behoeften

  Hebt u specifieke behoeften inzake opleidingen? Zou u graag een opleiding op maat van uw werknemers willen hebben? De analyse van uw behoeften is gratis, aarzel niet om ons te contacteren om een afspraak te maken!

  Raadpleeg ons