logo quality color

Hoe een Trello-bord verwijderen

Comment supprimer un tableau sur trello

 

Het definitief verwijderen van een Trello-bord is geen eenvoudige taak. Vaak moet je door de interface navigeren voordat je de optie vindt die je daadwerkelijk in staat stelt om deze functie te begrijpen.

In dit artikel leggen we uit hoe je op Trello een bord definitief kunt verwijderen.

 

Wat is Trello?

Trello is bekende software voor het beheren van agile projecten en online organisatie. Het biedt de mogelijkheid om borden, lijsten en kaarten te maken om je te helpen bij het bijhouden van je dagelijkse taken. Bijvoorbeeld, je kunt een bord hebben voor lopende projecten met je team, evenals borden zoals “Publicaties van mei” of “Ideeënbox”. Dit hangt allemaal af van je beroep en de behoeften van jou en je team.

 

Hoe werkt het verwijderen van een Trello-bord?

Als je op “verwijderen” klikt, wordt je bord niet echt verwijderd. Het wordt verplaatst naar wat je zou kunnen vergelijken met de “prullenbak”, vergelijkbaar met het concept op Windows. De archiveringsfunctie zorgt er dus niet voor dat een Trello-bord volledig wordt verwijderd.

Om een bord op Trello definitief te verwijderen, ga je naar het tabblad “Gearchiveerde borden bekijken”. Daarna kun je het of de borden verwijderen die je niet langer wilt bewaren.

 

Ik hoop dat dit antwoord geeft op je vraag. Als je meer informatie nodig hebt, vraag het gerust.