Logo des différentes applications de Microsoft Office

Ontdek verrassende trucjes om nóg meer uit Word, Excel, PowerPoint en Outlook te halen

Op locatie / vanop afstand?

Op locatie of vanop afstand

Niveau categorie

Gemiddeld/gevorderd

Voorkennis

Een basiskennis van Word, Excel, PowerPoint en Outlook

Doelgroep

Iedereen die Word, Excel, PowerPoint en Outlook efficiënter wil gebruiken en tijd wil besparen

Doelen

Aan het einde van de opleiding, kent u de belangrijkste functies van de vier essentiële programma’s van Microsoft Office en kunt u ze gebruiken om tijd te besparen

Gedetailleerd programma

 • Tips & tricks Microsoft Word
 • Tips & tricks Microsoft Excel
 • Tips & tricks Microsoft PowerPoint
 • Tips & tricks Microsoft Outlook

Inclusief sneltoetsen

Duur

1 dag

 

Met de Office Tips en Tricks sessies ontdekt u de functionaliteiten waarmee u dagelijks kostbare tijd gaat winnen: Excel, Word, Outlook, PowerPoint, OneNote, Project, om er maar enkele te noemen!

De Tips en Tricks opleidingen die we u aanbieden, kunnen op maat van uw bedrijf worden georganiseerd als een webinar, in uw bedrijfsruimten of in een van onze leerkamers. U kunt zich echter ook inschrijven voor een van de talrijke sessies in kleine groepen.

Vraag een gratis bestek aan!

  Deze opleiding vindt zeer binnenkort in inter bedrijven verband plaats, maar we zouden ook blij zijn haar op maat van uw bedrijf te organiseren in uw bedrijfsruimten!

  Om meer info te krijgen, contacteer ons via onze website, per e-mail of op het nummer +32 2 331 46 66 of +32 476 62 99 11 si vous désirez recevoir plus d'informations.

  L’analyse de vos besoins est gratuite !

  Intra-company opleiding

  Die opleiding kan op maat van en binnen uw bedrijf (intra-company) worden georganiseerd, in uw bedrijfsruimten of in een van onze leerkamers.

  U krijgt een gratis helpdeskdienst/strong> voorgesteld, alsook een even gratis toegang tot onze online video’s (tips en nieuwtjes).

  Vraag een gratis bestek aan!

  Gratis analyse van uw behoeften

  Hebt u specifieke behoeften inzake opleidingen? Zou u graag een opleiding op maat van uw werknemers willen hebben? De analyse van uw behoeften is gratis, aarzel niet om ons te contacteren om een afspraak te maken!

  Raadpleeg ons