Omdat een foto meer zegt dan duizend
woorden …

Tegenwoordig trekken alleen de beste visuals de aandacht van internetgebruikers. De doeltreffendheid van afbeeldingen is bewezen: een Facebook-post met een afbeelding zorgt voor 2 à 3 keer meer interactie dan een post zonder afbeelding; een tweet met afbeeldingen krijgt 150% meer retweets.

Er zijn veel tools en visuele bronnen om gemakkelijk interactieve presentaties, multimediapublicaties, animaties, rapporten, aantrekkelijke visuals voor uw communicatie, enz. te maken.

Wij laten u kennismaken met een paar tools die wij aan de hand van deze criteria hebben geselecteerd:

 • De toepassingen zijn gemakkelijk te leren
 • De tools zijn onder meer geschikt voor communicatie op sociale media
 • De tools zijn intuïtief met een vlotte gebruikerservaring
 • De toepassingen zijn veelzijdig en bieden professionele visuele elementen
 • Naast de betaalde versie bieden Cloud tools een gratis versie

Uiteraard is deze lijst niet volledig.

Als u geïnteresseerd bent in andere tools, neem dan contact met ons op!

 

Vraag een gratis bestek aan!

  Deze opleiding vindt zeer binnenkort in inter bedrijven verband plaats, maar we zouden ook blij zijn haar op maat van uw bedrijf te organiseren in uw bedrijfsruimten!

  Om meer info te krijgen, contacteer ons via onze website, per e-mail of op het nummer +32 2 331 46 66 of +32 476 62 99 11 si vous désirez recevoir plus d'informations.

  L’analyse de vos besoins est gratuite !

  Intra-company opleiding

  Die opleiding kan op maat van en binnen uw bedrijf (intra-company) worden georganiseerd, in uw bedrijfsruimten of in een van onze leerkamers.

  U krijgt een gratis helpdeskdienst/strong> voorgesteld, alsook een even gratis toegang tot onze online video’s (tips en nieuwtjes).

  Vraag een gratis bestek aan!

  Gratis analyse van uw behoeften

  Hebt u specifieke behoeften inzake opleidingen? Zou u graag een opleiding op maat van uw werknemers willen hebben? De analyse van uw behoeften is gratis, aarzel niet om ons te contacteren om een afspraak te maken!

  Raadpleeg ons