De komende maanden zullen van cruciaal belang zijn om de basis te leggen voor een nieuwe werkorganisatie. Er zal lering moeten worden getrokken uit de ervaringen uit het verleden. Bij de omslag naar het hybride werken in deze post-covidtijd zal organisatorisch gezien meer geregeld moeten worden dan bij het verplichte telewerken zoals we dat tot nu gekend hebben.
We stappen over van een crisisorganisatie naar een nieuwe omgeving waarin verschillende werkwijzen (werktijden, vergaderingen, evenementen, enz.), samenwerkingstools die zowel fysiek als op afstand gebruikt kunnen worden (digitale werkplek, dynamische whiteboards, videoconferenties) en mogelijke werklocaties (kantoor, thuis, coworking of andere, meer exotische werkplekken) gecombineerd worden.
Als manager is het vanaf nu uw doel om het welzijn en de productiviteit van uw team/entiteit te optimaliseren door samen de samenwerking en de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om iedereen voor te bereiden op de nieuwe werkomgeving.

Face-to-face of online?

Beide formules zijn mogelijk en kunnen al naargelang de behoeften gecombineerd worden

Niveau

Gezien de context is de opleiding bedoeld voor iedereen die betrokken is bij het management van de hybride werkvorm die structureel zal worden ingevoerd

Voorkennis

Teammanager zijn/worden, deel uitmaken van de HR-afdeling of een managementfunctie bekleden

Doelen

De drie doelen van deze opleiding voor managers zijn

 • Zich bewust worden van de risico’s/uitdagingen en kansen van het structureel hybride werken
 • De deelnemers ontvankelijk maken voor de middelen en tools van kapitalisering en het samen opbouwen van kennis 
 • Een actieplan opstellen met indicatoren om het succes van de initiatieven te meten en zo het welzijn, de balans tussen privé/werk en de productiviteit van het team te verbeteren

Interactief programma

Inclusie en verwachtingen van de deelnemers

 1. Een nieuw model van de werkorganisatie
  • De spiraal van verandering
  • De uitdagingen en risico’s van het hybride werken
  • Op een duurzame manier terug naar kantoor
 2. Structureel hybride management
  • De ontwikkeling van hybride management
  • De banden weer aanhalen
  • De kapitalisering en het samen opbouwen van kennis
 3. Level-up: De hybride collabor’actie
  • Middelen & tools om te dynamiseren
  • Indicatoren en hun metingen
  • Het actieplan

Conclusies

Duur

1 dag

Vraag een gratis bestek aan!

  Deze opleiding vindt zeer binnenkort in inter bedrijven verband plaats, maar we zouden ook blij zijn haar op maat van uw bedrijf te organiseren in uw bedrijfsruimten!

  Om meer info te krijgen, contacteer ons via onze website, per e-mail of op het nummer +32 2 331 46 66 of +32 476 62 99 11 si vous désirez recevoir plus d'informations.

  L’analyse de vos besoins est gratuite !

  Intra-company opleiding

  Die opleiding kan op maat van en binnen uw bedrijf (intra-company) worden georganiseerd, in uw bedrijfsruimten of in een van onze leerkamers.

  U krijgt een gratis helpdeskdienst/strong> voorgesteld, alsook een even gratis toegang tot onze online video’s (tips en nieuwtjes).

  Vraag een gratis bestek aan!

  Gratis analyse van uw behoeften

  Hebt u specifieke behoeften inzake opleidingen? Zou u graag een opleiding op maat van uw werknemers willen hebben? De analyse van uw behoeften is gratis, aarzel niet om ons te contacteren om een afspraak te maken!

  Raadpleeg ons