Over
Quality Training

Quality Training werd in 2008 opgericht. Het bestaat uit een team van 25 meertalige trainers en deskundigen op het vlak van door bedrijven gebruikte tools, of het nu om bureautica gaat dan wel IT en sociale netwerken.

Quality Training is QFor-gecertificeerd, goedgekeurd door het Waals Gewest en Alimento! We werken ook met talrijke sectorfondsen samen.

Marie V. – Founder & Managing Director Quality Training

Onze missie en onze waarden

Quality Training ondersteunt bedrijven bij de ontwikkeling van vaardigheden van hun teams op het gebied van IT, bureautica en sociale media. Dit gebeurt via opleidingen op maat en diverse diensten die gericht zijn op motivatie en efficiëntieverhoging en waarbij er bijzondere aandacht is voor de persoon en zijn of haar ontwikkeling.

marie quality training Wij willen dat elke deelnemer zich erkend en gesteund voelt en bieden een gepersonaliseerde service die hem motiveert en een direct effect heeft op zijn efficiëntie.

Onze missie

– Het is onze missie om onze expertise op lange termijn aan te bieden aan HR-managers, al naargelang nieuwe behoeften en ontwikkelingen. Zo kunnen hun teams de kennis verwerven die ze nodig hebben voor hun werk, voor technologische verandering en voor hun persoonlijke ontwikkeling.

– We willen hen motiveren dankzij een concept dat zowel gebaseerd is op de ondersteuning van de bedrijven die ons vertrouwen als op de betrokkenheid van de mensen die opgeleid worden.

– Ons doel is hen door deze persoonlijke ondersteuning te motiveren en ze voor hun bedrijf te behouden, en tegelijkertijd de HR-manager te ontlasten.

– Wij willen graag met bedrijven samenwerken op basis van een echt partnerschap, met wederzijds vertrouwen, naar elkaar luisteren en regelmatig van gedachten wisselen met elkaar.

Onze waarden

Welwillendheid, nederigheid, behendigheid en de wil om onze klanten uitstekende diensten te verlenen.

Profiteer van de regionale en sectorale subsidies!

Klik op de logo's hieronder om er meer over te weten.

Waarom kiezen voor Quality Training ?

Meer dan opleidingen, wij staan voor een langetermijnvorming.

De cursist motiveren wij al vóór de opleiding: online test, opfrisvideo, presentatievideo voor de inhoud en het verzamelen van verwachtingen.

Onze opleidingen zijn volledig praktijkgericht en wenden de nieuwste leermethodologieën aan (zoals webinars, blended-learning of e-learning).

Wij zorgen ook voor een follow-up aan de hand van onze maandelijkse tips & tricks video’s, alsook de helpdesk, een onderdeel van de opleiding dat gedurende één jaar gratis is.

Ze hebben cursussen gevolgd met Quality Training

Dagelijks hebben ze vertrouwen in ons. Wordt u de volgende?

In de

Pres

Ze praten over ons in de pers, op de radio en op TV.